Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaccinul antigripal de la Cantacuzino, aruncat la gunoi

Adevărul Adevărul,
Vaccinul antigripal de la Cantacuzino, aruncat la gunoi

Milioane de lei au fost aruncate pe fereastra de conducerea Institutului Cantacuzino, care nu a reusit sa autorizeze vaccinul antigripal autohton produs in sute de mii de doze care zac in depozitele institutiei. Specialistii sustin ca autoritatile nu au nicio scuza pentru intarziere. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIE Vaccinul antigripal de la Cantacuzino, aruncat la gunoi

Milioane de lei au fost aruncate pe fereastra de conducerea Institutului Cantacuzino, care nu a reusit sa autorizeze vaccinul antigripal autohton produs in sute de mii de doze care zac in depozitele institutiei. Specialistii sustin ca autoritatile nu au nicio scuza pentru intarziere.

SIF Transilvania a incheiat anul trecut cu un profit de 193,8 milioane lei

SIF Transilvania SIF3) a raportat pentru finalul anului trecut un profit de 193,8 milioane lei, in scadere cu 8,6% fata de 2012, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul Proprietatea, profit de aproape 700 milioane lei anul trecut

Fondul Proprietatea FP) a realizat, anul trecut, un profit de 682,15 milioane lei, cu 35,8% mai mare decat estimarea din octombrie si cu 20,3% mai mare fata de profitul obtinut in 2012, in special datorita vanzarii actiunilor pe care le detinea la Transgaz, arata un comunicat publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Primaria Capitalei a luat un credit de 28 milioane lei de la BRD pentru a cofinanta proiectele derulate pe fonduri europene

Primaria Capitalei a luat un credit de 28 milioane lei de la BRD Groupe Societe Generale pentru a finanta partea care revine municipalitatii din proiectele derulate pe fonduri europene nerambursabile, pe Programul Operational Regional.

Lichiditate de circa 12,14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12,14 milioane lei circa 2,72 milioane euro).

Finantele au atras 560,3 milioane lei prin obligatiuni pe 7 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 560,3 milioane lei, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in iunie 2021, pentru care a acceptat sa plateasca un randament mediu de 4,99% pe an.

MFP a atras 560,3 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta in 2021

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 560,3 milioane lei, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in iunie 2021.

Lichiditate de circa 21,76 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 21,76 milioane lei circa 4,78 milioane euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )