Libnet.ro
UNICEF

22:46

Vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de Moderna, aprobat in Uniunea Europeana cu o conditie

Antena3 Antena3,
Vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de Moderna, aprobat in Uniunea Europeana cu o conditie

Vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania Moderna a fost aprobat de Agentia Europeana pentru Medicamente, insa cu o conditie: vaccinul sa fie administrat doar persoanelor peste 18 ani. continuă pe Antena3

Povestea materialului viral despre vaccinul impotriva COVID-19, realizat de un medic roman stabilit in Suedia: Totul a plecat de la o discutie pe care am avut-o pe Facebook, intr-un live cu un prieten

Laura Ghibu, medicul roman stabilit in Suedia, care a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita unui material devenit viral in care pandemia si modul in care functioneaza vaccinul impotriva.

Uniunea Europeana negociaza cu Pfizer si BioNTech achizitionarea a inca 300 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19

Uniunea Europeana incerarca sa obtina o suplimentare a dozelor de vaccin anti-COVID-19. Reprezentantii blocului comunitar negociaza cu companiile Pfizer si BioNTech o dublare a stocurilor de vaccin.

Fostul sef al cabinetului britanic, despre cinci motive pentru care Marea Britanie a esuat in negocierile cu UE: Uniunea Europeana a obtinut cam tot ce a vrut

Jonathan Powell, fost sef de cabinet al guvernului britanic in mandatul lui Tony Blair si principalul negociator cu Irlanda de Nord intre 1997 si 2007, enumera intr-un editorial publicat de Politico cinci motive pentru care Marea Britanie a dat gres in negocierile cu Uniunea Europeana.

Al doilea vaccin impotriva coronavirus va fi aprobat in urmatoarele ore: ce inseamna pentru europeni

Vaccinul impotriva noului coronavirus dezvoltat de compania Moderna ar putea ajunge in curand in Europa, conform anuntului oficialilor Consiliului European. La ora actuala, pe teritoriul.

EXCLUSIV Cum se administreaza vaccinul impotriva COVID-19 pentru a fi eficient: Pentru a intra in muschi, acul trebuie sa fie mai lung Tratamentul anticoagulant interzice orice fel de injectie intramusculara

Odata cu inceperea campaniei de vaccinare impotriva noului coronavirus si in tara noastra, pe posturile de televiziune si pe retelele de socalizare au aparut numeroase imagini cu primii medici si cu mai.

Reprezentantii fermierilor solicita ca producatorii agricoli sa aiba prioritate la vaccinul impotriva COVID-19

Reprezentantii fermierilor solicita includerea producatorilor agricoli in randul categoriilor care au prioritate in campania de vaccinare impotriva COVID-19. Invocand faptul ca doar fermierii sanatosi pot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )