Libnet.ro
UNICEF

13:30

NU vad niciun motiv de SUSPENDARE. Iohannis o apara pe Kovesi: Sunt foarte multumit de activitatea DNA (VIDEO)

B1 B1,
NU vad niciun motiv de SUSPENDARE. Iohannis o apara pe Kovesi: Sunt foarte multumit de activitatea DNA (VIDEO)

Klaus Iohannis a intervenit in scandalul momentului din interiorul DNA. in cadrul unei conferinte de presa de dupa sedinta CSAT; presedintelui a precizat ca este la curent cu situatia din prezent din. continuă pe B1

Nu vad niciun motiv de suspendare. Klaus Iohannis, ii ia apararea lui Kovesi: Sunt foarte multumit de activitatea DNA (VIDEO)

Klaus Iohannis a intervenit in scandalul momentului din interiorul DNA. in cadrul unei conferinte de presa de dupa sedinta CSAT; presedintelui a precizat ca este la curent cu situatia din prezent din.

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Iohannis: Nu vad niciun motiv pentru suspendarea din functie a sefei DNA. Sunt foarte multumit de activitatea institutiei si a conducerii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu vede niciun motiv pentru suspendarea din functie a sefei DNA, Codruta Kovesi. Seful statului a precizat ca este bine ca se fac verificari in legatura cu abordarile media care au aparut privind activitatea DNA si a amintit ca el este multumit de activitatea Parchetului General si DNA.

Iohannis: Nu vad nici un motiv de suspendare a lui Kovesi. Eu sunt foarte multumit de activitatea DNA si Parchetului General si de conducerea acestor institutii

Nu vad nici un motiv de suspendare a lui Kovesi. Eu sunt foarte multumit de activitatea DNA si Parchetului General si de conducerea acestor institutii, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. Intrebat insistent intr-o conferinta de presa despre soarta DNA si Laurei Codruta Kovesi, Iohannis a anuntat ca asteapta rezultatele verificarilor. Nu cred ca e afectat statul de drept, a mai spus Iohannis. La prima intrebare despre scandalul din DNA, Iohannis a parat, spunand ca am fost informat despre abordarile media.

Klaus Iohannis, reactie bomba in scandalul momentului. Anuntul facut despre sefa DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Ziua Americii, sarbatorita la Ambasada. Klaus Iohannis: Statele Unite sunt principalul garant al securitatii Romaniei

Ziua Americii este sarbatorita la Ambasada, acolo unde ambasadorul Statelor Unite Hans Klamm si presedintele Romaniei Klaus Iohannis au tinut un discurs cu aceasta ocazie. Romanii si.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )