Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vadim Tudor anunta iesirea din puscarie a lui Becali: Gigi plateste pentru ca nu l-a lasat pe Basescu sa puna mana pe Steaua!

Adevărul Adevărul,
Vadim Tudor anunta iesirea din puscarie a lui Becali: Gigi plateste pentru ca nu l-a lasat pe Basescu sa puna mana pe Steaua!

Corneliu Vadim Tudor sustine ca Gigi Becali va fi gratiat de presedintele Traian Basescu nu mai tarziu de 25 mai 2014, data cand vor avea loc alegerile europarlamentare. continuă pe Adevărul

Antonescu a propus rezolutie pentru iesirea din Guvern. Ministrii si secretarii de stat PNL ar putea demisiona in bloc

Liderii PNL discuta un proiect de rezolutie in patru puncte, care urmeaza sa fie supus votului, privind iesirea de la guvernare a PNL. in text este solicitata demisia premierului Victor Ponta, precizeaza surse.

Soarta USL, pe masa PNL: Delegatia Permanenta a liberalilor discuta o rezolutie pentru iesirea din Guvern, in care se cere demisia lui Ponta

UPDATE20:50:Liderii PNL discuta, marti, in sedinta Delegatiei Permanente, un proiect de rezolutie in patru puncte, care urmeaza sa fie supus votului, privind iesirea de la guvernare a PNL, in.

Seful de la Medicina Legala din Constanta: Gigi Becali nu este atat de bolnav precum sustine

Gigi Becali nu este atat de bolnav precum sustine. Seful de la Medicina Legala din Constanta si-a exprimat indoielile cu privire la afectiunile pe care le acuza omul de afaceri, mai ales ca pana luna.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )