Libnet.ro
UNICEF

12:00

VAIO con Dios: Sony renunta la marca celebra de computere cu Windows

Adevărul Adevărul,
VAIO con Dios: Sony renunta la marca celebra de computere cu Windows

Sony a confirmat ceea ce a inceput ca un zvon: vinde divizia VAIO si renunta astfel la PC-uri cu Windows. Mai mult, compania separa divizia TV, iar pana in martie 2015 va renunta la circa 5. 000 de oameni. continuă pe Adevărul

Sony VAIO, la final de drum: japonezii renunta la marca prin care s-au remarcat pe piata computerelor

Sony a confirmat ceea ce a inceput ca un zvon: vinde divizia VAIO si renunta astfel la PC-uri cu Windows. Mai mult, compania separa divizia TV, iar pana in martie 2005 va renunta la circa 5. 000 de oameni.

Sony renunta la divizia Vaio si isi va reduce efectivele cu 5.000 de angajati

Sony a confirmat informatiile aparute foarte recent pe surse, anuntand ca va iesi de pe segmentul PC-urilor, divizia Vaio fiind cedata catre un fond japonez de investitii. Sony demareaza un amplu plan de restructurare si va renunta in total la 5. 000 de angajati, dintre care 3,500 in afara Japoniei.

VIDEO Sony renunta la divizia Vaio si isi va reduce efectivele cu 5.000 de angajati

Sony a confirmat informatiile aparute foarte recent pe surse, anuntand ca va iesi de pe segmentul PC-urilor, divizia Vaio fiind cedata catre un fond japonez de investitii. Sony demareaza un amplu plan de restructurare si va renunta in total la 5. 000 de angajati, dintre care 3,500 in afara Japoniei. Divizia TV va deveni entitate separata, iar grupul japonez estimeaza pierderi de 810 milioane euro pentru anul fiscal 2013-14.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )