Libnet.ro
UNICEF

13:45

Val de arestari in presa de opozitie din Turcia

România Liberă România Liberă,
Val de arestari in presa de opozitie din Turcia

Guvernul turc a fost viu criticat luni in presa nationala, a doua zi dupa o serie de arestari vizand presa de opozitie la regimul lui Recep Tayyip Erdogan. Zeci de arestari si raiduri au avut loc in toata Turcia, fortele de securitate lansand duminica o actiune de anvergura impotriva ziaristilor si criticilor guvernului, actiune sanctionata si de Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

VIDEO Val de arestari in randul jurnalistilor de opozitie din Turcia

Politia turca l-a arestat duminica pe Ekrem Dumanl305;, redactorul sef al unui dintre principale cotidiene de opozitie, Zaman, dar si alte 24 alte persoane din 13 de orase, potrivit agentiei de stiri Anatolia. Acest val de arestari marcheaza o escaladare a luptei declansata de presedinte Recep Tayyip Erdogan impotriva principalului sau rival, clericul islamist Fethullah Gulen aflat in Statele Unite.

Guvernul turc, criticat dur in mass-media nationala, dupa o serie de arestari care au vizat presa de opozitie

Guvernul turc era puternic criticiat luni, in presa nationala, fiind acuzat ca ameninta democratia si libertatea de exprimare, la o zi dupa o serie de arestari care au vizat presa de opozitie fata de regimul presedintelui Recep Tayyip Erdogan, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )