Libnet.ro
UNICEF

18:45

Val de caldura arctica. Record absolut de temperatura in cea mai nordica asezare permanenta din lume, aflata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord

Hotnews Hotnews,
 Val de caldura arctica. Record absolut de temperatura in cea mai nordica asezare permanenta din lume, aflata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord

Mercurul termometrelor a urcat duminica la 21 de grade Celsius in Alert, cea mai nordica asezare permanenta din lume, situata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord, stabilind un record absolut de caldura pentru aceasta statie meteorologica, a precizat marti serviciul meteorologic canadian, scrie Agerpres, citand AFP. Media zilnica pentru luna iulie este de 3,4 grade la Alert, iar media temperaturilor maxime este de 6,1 grade Celsius. continuă pe Hotnews

Populatia Germaniei a ajuns la un nivel record. Emigrantii romani au cea mai mare contributie

Populatia Germaniei a atins un nivel record de peste 83 milioane de persoane, anul trecut, in mare parte datorata migratiei din Europa de Est, Romania figurand in topul clasamentului, scrie Reuters.

Secretarul executiv al GRECO: Sectia Speciala trebuie desfiintata.Andrea Chis, judecator CSM: Crearea Sectiei Speciale, cea mai grava problema

Gianluca Esposito, secretarul executiv al GRECO, a declarat intr-un interviu pentru publicatia ziare. com ca, in ceea ce priveste Sectia speciala SIIJ), pozitia institutiei este una foarte clara, si anume ca aceasta sectie trebuie sa fie desfiintata. Andrea Chis, judecator si membru CSM, a precizat ca rapoartele arata mai multe probleme recurente ale justitiei, infiintarea SIIJ fiind cea mai grava dintre ele.

El Chapo Guzman, condamnat PE VIATA si mutat in cea mai DURA inchisoare din SUA. Iata cine ii vor fi colegi de penitenciar

El Chapo, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Cel mai probabil va fi mutat la cea mai sigura inchisoare din SUA. Potrivit Reuters, Joaquin Guzman, baronul.

LUNA IUNIE 2019 Tara noastra a inregistrat cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania a fost si in luna iunie tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate,.

Ghimbir, lamaie, usturoi si apa. Cea mai buna bautura pe care s-o bei vara

Ghimbir, lamaie, usturoi si apa, o bautura perfecta pentru vara dupa recomandarile medicilor. Bautura, bazata pe ingrediente naturale, mai este numita si elixirul care curata arterele si ficatul. Ghimbir, lamaie, usturoi si apa. Cea mai buna bautura pe care sa o bei vara Combinatia dintre cele trei ingrediente, la care se adauga si apa, este .

VREMEA 17 iulie. Soare si temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii

E soare in cea mai mare parte din tara. in zonele montane, in jumatatea de nord a Moldovei, cei de la ANM spun ca pe arii restranse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale.

Biscuitii Oreo cu cea mai multa crema exista si iti satisfac toate fanteziile

Biscuitii Oreo sunt un fenomen cultural in multe colturi ale lumii. Acestia sunt disponibili intr-o varietate foarte mare de forme si produse, iar fiecare dintre noi are propriul mod in care se bucura de ei. in teorie, cand pui mana pe un biscute Oreo, sunt sanse mari sa-l deschizi si sa rozi crema alba din .

COFACE: Tara noastra avea a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa

Romania avea, in 2018, a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa, cu un mix energetic preponderent axat pe gaze naturale, de peste un sfert din total, potrivit Coface.

VIDEO Laura Siegemund, cea mai frumoasa lovitura in prima zi la BRD Bucharest Open

Laura Siegemund Germania, 77 WTA) a avut cea mai frumoasa lovitura in prima zi de intreceri de la BRD Bucharest Open. in meciul din runda inaugurala cu Anhelina Kalinina Ucraina, 137 WTA), Siegemund a reusit un drop-shot de senzatie, in setul al doilea, la scorul de 4-3, 15-0 in favoarea sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )