Libnet.ro
UNICEF

06:15

Val de eliberari din inchisori. Sociolog: Romania nu este pregatita pentru ce va urma, 80% recidiveaza

Antena3 Antena3,
Val de eliberari din inchisori. Sociolog: Romania nu este pregatita pentru ce va urma, 80% recidiveaza

Vom asista la un val de eliberari in masa, din inchisori. Anuntul a fost facut de Ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Ministrul a declarat ca intra in vigoare legea care ii scoate mai. continuă pe Antena3

Cati detinuti ies incepand de azi din inchisori si ce probleme majore ridica legea recursului compenstoriu, care acorda 6 zile castig la 30 executate in conditii necorespunzatoare

In urmatoarele cinci zile, aproximativ 400 de detinuti vor fi eliberati din inchisori, ca urmare a intrarii in vigoare incepand de azi a legii recursului compensatoriu, a declarat pentru HotNews. ro Sorin Dumitrascu, fost director al ANP, in prezent expert in penitenciare in programe europene. Dumitrascu atrage atentia atentia ca numarul se va tripla, dar ca spre sfarsitul anului cei mai multi se vor intoarce iar in maxim trei ani efectele acestor masuri vor fi practic anulate. Fostul director ANP sustine ca in prezent nu este clar daca zilele castig se scad din zilele considerate ca efectuate sau se asimileaza acestora si ca pentru a lamuri aceasta problema va fi nevoie de o decizie de interpretare a Inaltei Curti.

Sute de detinuti vor fi eliberati din inchisori in urmatoarele zile

Aproximativ 400 de detinuti vor fi eliberati din inchisori in urmatoarele zile, dupa ce joi a intrat in vigoare legea privind recursul compensatoriu, a declarat Sorin Dumitrascu, fost director al.

Mihai Tudose: Romania este una dintre cele mai mandre natiuni din UE

Romania are multe de oferit in domenii ca agricultura, industria high-tech, IT si productia industriala, a declarat premierul Mihai Tudose, joi, la deschiderea Business Development Conference, eveniment or.

Cel mai nou cuplu din showbizul international. Cine este noua cucerire a lui Drake (FOTO)

Un nou cuplu din showbizul international pare sa ajunga in centrul atentiei. Este vorba despre Bella Hadid 21 de ani) si Drake 30 de ani), care ar fi impreuna de patru luni, dupa cum sustin.

Donald Trump nu renunta la proiectul de reformare a sistemului medical din SUA: Legea Obamacare este terminata, a murit

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a afirmat luni, ca Legea pentru servicii medicale accesibile, numita Obamacare, este moarta, nu mai exista, desi nu a reusit sa o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )