Libnet.ro
UNICEF

14:15

Val de infectari cu noul coronavirus in judetul Galati. 35 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 intr-o singura zi

Adevărul Adevărul,
Val de infectari cu noul coronavirus in judetul Galati. 35 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 intr-o singura zi

888 de persoane au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 in judetul Galati de la izbucnirea pandemiei, iar 89 de persoane au decedat. continuă pe Adevărul

Tot mai cert: intram in valul doi de infectari cu noul coronavirus

Evolutia epidemica din tara noastra a devenit ingrijoratoare, dupa numarul de noi cazuri, decese si pacienti in stare grava, astfel incat tot mai multi medici sunt de parere ca asistam deja la un al doilea val de infectari in anumite judete ale tarii.

Record de infectari de COVID-19. Cele mai afectate state de noul coronavirus

Record de infectari de COVID-19. O analiza prezentata in presa internationala reflecta viteza cu care a circulat in ultima vreme noul coronavirus. in prezent, peste 10 milioane de infectari cu noul.

CORONAVIRUS ROMANIA. LIVE UPDATE 29 IUNIE 269 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

Pana astazi, 29 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 26. 582 cazuri de persoane infectate cu noul noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18. 912 au fost declarate vindecate si externate.

Managerul unui mare lant de laboratoare medicale: Noul coronavirus a circulat in Suceava inca din ianuarie-februarie

Intr-un interviu acordat presei locale, managerul Dorna Medical, Roman Boca, a aratat ca noul coronavirus circula prin judetul Suceava inca din prima luna anului, iar cand s-a declarat epidemia lucrurile erau scapate deja de sub control.

Alte 325 de persoane infectate cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Cate teste au fost prelucrate de la ultima raportare - UPDATE

Un numar de 325 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, iar la ATI, in acest moment, sunt internati 199 de pacienti. Numarul total al infectarilor ajunge astfel la 26. 022 cazuri de persoane, transmite Grupul de Comunicare Strategica GCS). Potrivit datelor oficiale, in ultima zi au fost prelucrate 12. 236 de teste.

De ce a prins dezinformarea in vremea pandemiei: cine si cum o promoveaza? 5G si noul coronavirus, originile unei teorii conspirationiste

Noul coronavirus a provocat reactii dintre cele mai diverse. Unii si-au luat precautii, altii l-au considerat o simpla raceala. O a treia categorie pur si simplu i-a negat existenta, considerandu-l o inventie facuta de dragul unor interese neprecizate. Pe acest teren pestrit, dezinformarea a gasit un mediu favorabil pentru a lua amploare.

Noul coronavirus determina celulele infectate sa dezvolte tentacule care ar putea accelera raspandirea maladiei in corpul uman

O echipa internationala de cercetatori a descoperit ca noul coronavirus determina celulele infectate sa dezvolte tentacule care ar putea accelera raspandirea maladiei in corpul uman.

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

Primul pompier militar infectat cu noul coronavirus in Olt. A fost ziua cu cele mai multe cazuri raportate

Un pompier din cadrul ISU Olt a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Colegii acestuia au fost plasati in izolare.

Zonele in care noul coronavirus pare de neoprit. in trei judete sunt o treime dintre cazurile din Romania

Ultima saptamana, COVID-19 a evoluat exploziv in Romania, iar numarul noilor infectari l-a depasit net pe cel al vindecarilor. Din analiza datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategica rezulta ca trei judete detin suprematia la numarul de noi infectari, acestea inregistrand in total aproape o treime dintre noile cazuri noi de COVID-19 descoperite in ultima saptamana in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )