Libnet.ro
UNICEF

22:15

Val de internari, pe fondul tot mai multor cazuri de infectie cu coronavirus. Cinci spitale din Capitala devin unitati suport COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Val de internari, pe fondul tot mai multor cazuri de infectie cu coronavirus. Cinci spitale din Capitala devin unitati suport COVID-19 (VIDEO)

Val de internari in unitatile medicale trateaza infectia cu noul coronavirus in Romania. Managerii cauta solutii pentru a face fata numarului tot mai mare imbolnaviri, intrucat sunt din ce in ce mai. continuă pe B1

Vietnamul evacueaza 80.000 de turisti dintr-o statiune turistica, dupa aparitia mai multor cazuri de COVID-19

Vietnamul evacueaza 80. 000 de oameni, in mare parte turisti locali, din popularul oras turistic Da Nang, dupa depistarea a patru cazuri locale de imbolnavire cu noul coronavirus, dpa mi bine de trei luni, a anuntat guevrnul vietnamez. Toti calatorii straini au interdictie de a mai vizita statul asiatic, iar cei care intra totusi in tara, sunt obligati sa intre in carantina.

80.000 de turisti evacuti dintr-o statiune turistica, dupa confirmarea mai multor cazuri de COVID-19

Vietnamul evacueaza 80. 000 de oameni din orasul turistic Da Nang, dupa ce trei rezidenti au fost testati pozitiv pentru coronavirus, a spus guvernul, potrivit CNN, citat de Digi24.

Rafila, dupa ce Italia a anuntat carantinarea romanilor: Avem de 10 ori mai multe cazuri raportat la populatie decat Italia

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma ca Italia a impus carantinarea romanilor pentru ca a reusit un lucru extraordinar, sa aiba un indicator de incidenta cumulata de 5, desi la inceputul pandemiei situatia era extrem de grava acolo. in schimb, Romania, care avea o situatie buna acum doua-trei luni, a ajuns la un indice de 50, adica de 10 ori mai multe cazuri decat Italia, raportat la populatie.

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

Zvonurile spun ca Chemal Taner ar fi luat parte la petrecerea din Olimp, unde a fost si Andreea Esca El era stomatologul mai multor vedete si a murit infectat cu coronavirus. Sotia sa ar avea si ea COVID-19

Mai multe cunostinte au raspandit zvonul ca renumitul medic stomatolog Chemal Taner, care a murit infectat cu coronavirus la varsta de 49 de ani, a fost prezent la petrecerea faimoasa din Olimp, unde si-au.

Chemal Taner ar fi luat parte la petrecerea din Olimp, unde a fost si Andreea Esca El era stomatologul mai multor vedete si a murit infectat cu coronavirus. Sotia sa ar avea si ea COVID-19

Mai multe cunostinte au raspandit zvonul ca renumitul medic stomatolog Chemal Taner, care a murit infectat cu coronavirus la varsta de 49 de ani, a fost prezent la petrecerea faimoasa din Olimp, unde si-au.

Care sunt judetele in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Judetul Arges trece vineri, 24 iulie, pe primul loc la numarul de cazuri confirmate 101 la mica diatnta de Bucuresti unde s-au inregistrat 105 cazuri noi. in top, urmeaza judetul Dambovita cu 70 de noi cazuri noi de COVID-19 si Mehedinti, cu 58.

Cu cele mai multe cazuri noi, Bucurestiul ramane cel mai afectat din tara. Cum arata situatia pe judete, dupa a sasea zi consecutiva cu peste 1.000 de persoane diagnosticate cu COVID-19

Cu 167 de cazuri nou confirmate de COVID-19, Bucurestiul a ajuns la un bilant general de 5. 328 de imbolnaviri. intr-un Top 3in care Capitala a contabilizat cel mai marenumar total de pacienti depista.

Prof. dr. Rafila, dupa ce Italia a introdus carantinarea romanilor: Avem de 10 ori mai multe cazuri raportat la populatie decat Italia

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma ca Italia a impus carantinarea romanilor pentru ca a reusit un lucru extraordinar, sa aiba un indicator de incidenta cumulata de 5, dupa ce a fost cea mai afectata tara din Europa, in urma pandemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )