Libnet.ro
UNICEF

22:00

Val de reactii dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: PSD a pierdut un om de nadejde

Antena3 Antena3,
Val de reactii dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: PSD a pierdut un om de nadejde

Fosti colegi din PD si PSD deplang moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz, decedat sambata, la varsta de 70 de ani. Ioan Mircea Pascu:Am aflat cu multa durere ca astazi a incetat din viata, Bogdan Nic. continuă pe Antena3

Traian Basescu, dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: A plecat fara sa spuna toate cele ce erau de spus de Revolutie, mineriade

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca Bogdan Niculescu Duvaz a fost poate printre cei mai importanti catalizatori ai tranzitiei de la Constitutia comunista la Legea fundamentala de.

Politicienii deplang moartea lui Bogdan Niculescu-Duvaz. Fifor: PSD a pierdut un om de nadejde

Fosti colegi din PSD si din PD deplang moartea lui bogdan Niculescu Duvaz, decedat sambata, la varsta de 70 de ani.

Fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvaz a murit. Avea 70 de ani

A murit Bogdan Niculescu Duvaz, fost ministru in Guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea si Adrian Nastase. Niculescu Duvaz a intrat in politica in 1990. A fost secretar al Frontului Salvarii Nationale.

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit sambata seara, potrivit unei postari pe Facebook facuta de avocatul Gabriel Liviu Ispas, care era prieten cu acesta, anunta Mediafax. Duvaz avea 70 de ani.

Bogdan Niculescu Duvaz a murit: Fostul ministru avea 70 de ani

Politicianul Bogdan Niculescu Duvaz a murit, sambata, la varsta de 70 de ani. Anuntul a fost facut pe Facebook de fostul social-democrat Gabriel Ispas, in prezent membru al Pro Romania. in aceasta .

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit. A fost unul dintre primii membri ai Frontului Salvarii Nationale

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz, unul dintre primii membri ai Frontului Salvarii Nationale, membru marcant al PSD a murit sambata.

A murit Bogdan Niculescu Duvaz. Cine era fostul ministru. Prima reactie a lui Traian Basescu

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit, sambata seara, potrivit unui anunt facut pe Facebook de catre apropiati ai familiei. Social-democratul a fost membru in mai multe cabinete si a avut sapte mandate de deputat in Parlamentul Romaniei. Colegii din politica dar si toti cei care l-au cunoscut au deplans moartea politicianului, apreciind ca a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )