Libnet.ro
UNICEF

01:05

Val de violente la inceput de an scolar: Un copil de 10 ani a fost snopit in bataie de un coleg mai mare(VIDEO)

B1 B1,
Val de violente la inceput de an scolar: Un copil de 10 ani a fost snopit in bataie de un coleg mai mare(VIDEO)

Imagini incredibile au fost surprinse intr-o scoala din Ilfov. Un copil de 10 ani a fost snopit in bataie in curtea institutiei de un coleg mai mare. Elevul a fost lovit cu pumnii si picioarele minute in sir,. continuă pe B1

Lucian Croitoru, BNR: Bancile romnesti nu si-au schimbat modelul de business n ultimii 10 ani/ BNR a facut ceea ce a fost necesar si posibil n acelasi timp

Orice bancher central ar trebui sa stie principiile conservatorismului. Unul dintre aceste principii este prudenta. Asa cum stim inca de la Platon, pentru un om de stat prudenta este virtutea cea mai importanta dintre virtuti. Se aplica si bancherilor centrali. Crizele doar readuc in memorie acest principiu, spune Lucian Croitoru, consilierul Guvernatorului BNR, intr-o discutie despre cei 10 ani de la criza financiara. in opinia sa, in tarile dezvoltate, modelul originate and distribute este in continuare forma prin care se maximizeaza eficienta. Noi nu suntem inca atat de sofisticati, ceea ce ne-a prins bine la recesiunea din 2009-2010, dar pe termen lung vom ajunge si noi la modelul celor dezvoltati, daca vrem sa marim eficienta.

Piata imobiliara din Romania, la 10 ani de la criza financiara globala: cum a evoluat pretul terenurilor

In urma cu 10 ani, falimentul bancii de investitii Lehman Brothers contura apogeul unei crize financiare de o severitate deosebita, care avea sa aduca nenumarate tari in recesiune, inclusiv Romania. in deceniul scurs de atunci, economia Romaniei a trecut printr-o serie de schimbari, conform companiei de consultanta imobiliara Colliers International Romania.

La 10 ani de la caderea Lehman Brothers, autoritatile din Romania sunt in aceeasi stare de negare

La 10 ani de la declansarea, de facto, a crizei financiare mondiale, se pare ca Romania nu a invatat nimic din acea experienta. Caderea Lehman Brothers, care a convins lumea financiara ca situatia este critica, a gasit autoritatile de la Bucuresti.

La 10 ani dupa falimentul Lehman, Bursa de Valori Bucuresti a recuperat toate pierderile si mai are de crescut inca 30% pentru a face istorie

La 10 ani dupa falimentul Lehman Brothers si zilele de panica ce au urmat in pietele financiare din toata lumea, Bursa de Valori Bucuresti a crescut cu 84%, dar inca mai are de recuperat 30% pentru a ajunge la cel mai inalt nivel din istorie. De.

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani

Angajatorii romani prognozeaza cel mai puternic climat de angajare din ultimii 10 ani, planurile pentru trimestrul al patrulea al anului fiind cele mai optimiste din Europa, la egalitate cu Slovenia, si in topul celor mai optimiste din lume, conform unui studiu ManpowerGroup trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )