Libnet.ro
UNICEF

00:06

Valabilitatea cardurilor de sanatate se prelungeste cu 7 ani. Care sunt conditiile?

Antena3 Antena3,
Valabilitatea cardurilor de sanatate se prelungeste cu 7 ani. Care sunt conditiile?

Valabilitatea cardurilor nationale de sanatate emise pana la 31 decembrie 2014 a fost prelungita cu 7 ani. Reglementarea vine in contextul in care 4. 2 milioane de carduri de sanatate ar fi trebuit sa expire in anul 2020. continuă pe Antena3

Se dau cate 500 de lei pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca si care sunt conditiile

Un proiect care a ajuns la Camera Deputatilor, si-a fost adoptat, presupune ca unii romani vor primi cate 500 de lei. Sunt cateva conditii, iar acest demers vine ca o reparatie morala pentru.

Disneyland Paris se redeschide incepand de pe 15 iulie. Vezi care sunt conditiile de intrare in cel mai vizitat parc de distractii

Disneyland Paris isi redeschide portile pentru public incepand cu data de 15 iulie. Parcul de distractii a stat inchis timp de patru luni din cauza pandemiei de coronavirus.

CNAS: Valabilitatea cardurilor de sanatate, prelungita cu sapte ani

Valabilitatea cardurilor nationale de sanatate emise pana la 31 decembrie 2014 a fost prelungita cu sapte ani, a anuntat, vineri, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Decizia este prevazuta.

Valabilitatea cardurilor nationale de sanatate, prelungita cu 7 ani

Valabilitatea cardurilor nationale de sanatate emise pana la 31 decembrie 2014 a fost prelungita cu 7 ani. Solutia de prelungire a certificatelor inscriptionate pe cardurile nationale va face economii substantiale, de peste 30 de milioane de euro, binevenite in perioada dificila pe care o traversam, in care exista o presiune financiara suplimentara in sistemul de sanatate determinata de pandemie, a motivat Adela Cojan, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

CNSAS: Valabilitatea cardurilor nationale a fost prelungita cu 7 ani

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) precizeaza ca a fost prelungita cu 7 ani valabilitatea cardurilor nationale de sanatate emise pana pe 31 decembrie 2014, potrivit Agerpres.

Valabilitatea cardurilor nationale de sanatate emise pana la 31 decembrie 2014, prelungita

Guvernul a decos ca valabilitatea cardurilor nationale de sanatate emise pana la 31 decembrie 2014 sa fie prelungita cu 7 ani.

Barbat de 35 de ani care trebuia sa fie in izolare, prins de radar cu 104 kmh, in Sectorul 2

Un barbat de 35 de ani care trebuia sa se afle in izolare la domiciliu a fost surprins de radar cand conducea un autoturism cu 104 kilometri pe ora pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei.

Cardul de sanatate este din nou obligatoriu de la 1 iulie: Care sunt exceptiile

Incepand de la 1 iulie, cardul de sanatate redevine obligatoriu. Exceptie vor face doar consultatiile la medicul de familie si la specialistul din ambulatoriul clinic, transmite Casa Nationala de Asigurari de.

Ludovic Orban, dupa sedinta de urgenta pe tema inundatiilor: Vor fi evaluate pagubele cat mai rapid, pentru a fi despagubiti proprietarii Care sunt zonele inca aflate in pericol (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a participat la o sedinta de analiza la Centrul de Comanda al Interventiei, pe tema inundatiilor care s-au produs in tara in ultimele zile. La discutii au participat.

Digi24: Femeia de 39 de ani care a murit de COVID-19, fara sa aiba alte boli. Medic: Nu mai avea suprafata pulmonara cu care sa respire

O femeie de 39 de ani din Alba Iulia, care nu suferea de nicio boala, a murit dupa ce a fost diagnosticata cu SARS-CoV2. Femeia a ajuns la spital la sfarsitul saptamanii trecute, iar medicii spun ca plamanii ei erau in mare parte compromisi. Avea totusi o stare stabila. S-a agravat insa dintr-o data, iar in weekend a murit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )