Libnet.ro
UNICEF

11:46

Valabilitatea pasapoartelor simple electronice, extinsa de la 5 la 10 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Valabilitatea pasapoartelor simple electronice, extinsa de la 5 la 10 ani

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, o propunere legislativa prin care valabilitatea pasapoartelor simple electronice este extinsa de la 5 ani la 10 ani pentru persoanele care au implinit 25 ani, scrie Ziare. com. continuă pe Wall-Street Ro

Parlamentul a votat extinderea valabilitatii pasapoartelor la 10 ani

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri un proiect de lege prin care valabilitatea pasapoartelor simple electronice creste la 10 ani pentru persoanele care au implinit varsta de 18 ani, transmite Agerpres.

Tania Popa a facut petrecerea de nunta dupa 10 ani. Actrita si-a facut singura rochia de mireasa FOTO

Actrita Tania Popa 45 de ani) si sotul ei, Veaceaslav Damian 34 de ani), au facut petrecerea de nunta la zece ani dupa ce s-au casatorit si la scurt timp dupa ce vedeta a iesit invingatoare din show-ul Ferma vedetelor.

Decizia Guvernului care vizeaza mii de romani. Schimbari MAJORE la pasapoarte

Valabilitatea pasapoartelor simple electronice creste la 10 ani pentru persoanele care au implinit varsta de 18 ani. Plenul Camereu Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege, transmite Agerpres. De.

Compania din Turcia care ar putea construi Autostrada de Centura a Capitalei spune ca are o strategie de investitii n Romnia prin PPP-uri: Un plan de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani

Doua din cele trei loturi ale viitoarei Autostrazi de Centura A0) Sud - o sosea de mare viteza diferita de actuala centura - ar putea fi construite de firma turca Alsim Alarko. Companiei turce i-au fost atribuite pentru circa 340 milioane de euro realizarea a 33 de km din A0, desi aceasta nu are deocamdata lucrari de asemena anvergura in Romania. Reprezentantii companiei turce au transmis HotNews. ro ca proiectul A0 va fi unul de inceput care sa deschida calea si altor lucrari in Europa si ca strategia companiei pe termen lung este de a investii in Romania prin Parteneriatele Publice Private, avand pregatit un plan de investitii de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )