Libnet.ro
UNICEF

17:00

Valcea: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite intr-un accident produs pe Valea Oltului

B1 B1,
Valcea: O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite intr-un accident produs pe Valea Oltului

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, marti, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat in parapetul de pe marginea drumului, pe Valea Oltului, relateaza. continuă pe B1

O persoana a murit, alte doua au fost ranite intr-un grav accident in Giurgiu

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, pe DN 5, in Giurgiu, dupa ce masina in care se aflau si care se indrepta spre Bulgaria s-a izbit de un cap de pod, iar balustrada de pe marginea podului a intrat prin autoturism, provocandu-i pasagerului din fata leziuni extrem de grave.

O masina s-a izbit de un cap de pod in Giurgiu: O persoana a murit, alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, pe DN 5, in Giurgiu, dupa ce masina in care se aflau si care se indrepta spre Bulgaria s-a izbit de un cap de pod. Balustrada de pe marginea podului.

Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit intre Deva si Arad

Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite, marti, in urma unui accident produs pe DN7, intre Deva si Arad, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Un autoturism care circula regulamentar si in care se.

Accident grav pe drumul dintre Deva si Arad. Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite

Doua persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, marti, in urma unui accident produs pe DN7, intre intre Deva si Arad, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Purtatorul de cuvant al.

Alte doua posturi de consilier general au fost vacantate in urma unei sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti

Membrii noii majoritati din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) au votat luni, intr-o noua sedinta de indata, vacantarea altor doua posturi in CGMB, dupa retragerea sprijinului politic pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )