Libnet.ro
UNICEF

20:00

Valcea: Trafic ingreunat pe DN 7, dupa ce o bucata de parapet s-a prabusit. Se efectueaza expertize tehnice

B1 B1,
Valcea: Trafic ingreunat pe DN 7, dupa ce o bucata de parapet s-a prabusit. Se efectueaza expertize tehnice

O comisie de specialisti din judetul Valcea a dispus efectuarea mai multor expertize tehnice si restrictionarea traficului rutier pe DN 7 - Valea Oltului, dupa ce o bucata din parapetul drumului s-a prabusit,. continuă pe B1

Valcea: Trafic ingreunat pe DN 7 din cauza unor alunecari de teren

Traficul rutier pe DN 7, pe sensul Ramnicu Valcea - Sibiu, in localitatea Robesti din judetul Valcea, se desfasoara cu dificultate, miercuri seara, din cauza unor alunecari de teren, potrivit Centrului.

Trafic ingreunat pe Valea Oltului, din cauza alunecarilor de teren

Traficul rutier pe DN 7, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu, in localitatea Robesti din judetul Valcea, se desfasoara cu dificultate, miercuri seara, pe un singur sens, din cauza unor alunecari de teren, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

UPDATE VIDEO Trafic ingreunat pe Valea Oltului, din cauza alunecarilor de teren

Alunecarea de teren a afectat acostamentul drumului pe o portiune de 25 metri. Soferii sunt sfatuiti sa reduca viteza in zona intrucat alunecarea s-ar putea extinde din cauza trepidatiilor.

Trafic ingreunat pe DN 7, in Valcea, din cauza unor alunecari de teren.

Traficul rutier pe DN 7, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu, in localitatea Robesti din judetul Valcea, se desfasoara cu dificultate, miercuri seara, pe un singur sens, din cauza unor alunecari de teren, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Conform sursei citate, miercuri seara, circulatia pe DN 7, in zona kilometrului 224 + 450 metri, in localitatea valceana Robesti, se desfasoara ingreunat din cauza unor alunecari de teren, fiind afectat carosabilul pe o lungime de .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )