Libnet.ro
UNICEF

00:06

Valcov: Nu s-a pus niciodata problema renuntarii la taxa pe lacomie. E posibil sa se modifice pe segmentul energie

Hotnews Hotnews,
 Valcov: Nu s-a pus niciodata problema renuntarii la taxa pe lacomie. E posibil sa se modifice pe segmentul energie

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a declarat, duminica seara, ca nu s-a pus niciodata problema sa se renunte la taxa pe lacomie si ca se discuta modificarea acesteia pe segmentul energie. Discutiile vor avea loc dupa aprobarea bugetului de catre Parlament. continuă pe Hotnews

Vlcov: Nu s-a pus niciodata problema renuntarii la taxa pe lacomie. E posibil sa se modifice pe segmentul energie

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a declarat, duminica seara, ca nu s-a pus niciodata problema sa se renunte la taxa pe lacomie si ca se discuta modificarea acesteia pe segmentul energie. Discutiile vor avea loc dupa aprobarea bugetului de catre Parlament.

Darius Valcov: Nu s-a pus niciodata problema renuntarii la taxa pe lacomie. Discutiile pe buget cu UDMR s-au incheiat in conditii foarte bune

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a declarat duminica seara ca nu se pune problema renuntarii la taxa pe lacomie, insa aceasta va suferi cateva modificari. Nu cred.

Darius Valcov: Nu cred ca s-a pus niciodata problema sa renuntam la taxa pe lacomie

Darius Valcov, consilierul premierului, a explicat ca exista o diferenta foarte mare intre dobanda la credit si dobanda la depozit si ca din acest motiv Bnaca Nationala ar trebui sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )