Libnet.ro
UNICEF

21:45

VALDIS DOMBROVSKIS, VICEPRESEDINTELE CE: Comisia Europeana, ingrijorata de nivelul ridicat al creditelor neperformante din Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VALDIS DOMBROVSKIS, VICEPRESEDINTELE CE: Comisia Europeana, ingrijorata de nivelul ridicat al creditelor neperformante din Grecia

Comisia Europeana va continua sa monitorizeze cu atentie situatia din sistemul bancar elen, afectat de nivelul ridicat al creditelor neperformante, a afirmat, astazi, la Bucuresti, vicepresedintele CE, Valdis Dombrovskis. continuă pe Ziarul Bursa

Valdis Dombrovskis (vicepresedinte CE): Ne preocupa pierderea de competitivitate si deficitul de cont curent al Romaniei

Romania pierde la capitolul competitivitate si ne preocupa, de asemenea, deficitul de cont curent al tarii care s-ar putea sa afecteze eforturile de convergenta, a declarat, joi, Valdis Dombrovskis, vicepresedintele CE , citat de Agerpres. Analiza privind Romania arata ca este important ca economia si nivelul de trai al oamenilor au crescut. PIB-ul Romaniei a crescut de la 39% din media europeana la 66%, in 2017. Aceasta tendinta va continua numai daca se vor face eforturi. Ne preocupa pierderea de competitivitate si deficitul de cont curent al Romaniei care s-ar putea sa afecteze eforturile de convergenta ale tarii, a spus oficialul european.

Vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovskis si comisarii Oettinger si Moscovici participa la reuniunea informala a ministrilor de finante si la reuniunea Eurogrup

Vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovskis si comisarii europeni Gunther Oettinger si Pierre Moscovici participa la Bucuresti, vineri si sambata, la reuniunea Eurogrup si la reuniunea informala a ministrilor de finante ECOFIN).

Comisia Europeana lanseaza o noua procedura de infringement impotriva Poloniei privind reforma justitiei

Comisia Europeana a lansat o noua procedura de infringement prin trimiterea unei Scrisori de Notificare Formala Poloniei, privind regimul disciplinar pentru judecatori, a informat miercuri Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, adaugand ca Polonia are doua luni pentru a raspunde.

Comisia Europeana lanseaza un ''proces de reflectie '' cu privire la statul de drept in UE

Comisia Europeana lanseaza un proces de reflectie cu privire la statul de drept in Uniunea Europeana si posibilele modalitati de actiune pe viitor, informeaza miercuri un comunicat al executivului UE. Comisia anunta cu acelasi prilej lansarea unei noi proceduri de infringement impotriva Poloniei in legatura cu situatia judecatorilor.

Comisia Europeana discuta, miercuri, despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta miercuri despre situatia statului de drept din Romania. Anuntul a fost facut marti, pe Twitter, de Mina Andreeva, purtator de cuvant al Executivului comunitar. Comisia.

Avertisment pentru Romania: Comisia Europeana a initiat procedurile de INFRINGEMENT asupra Poloniei datorita atacurilor la adresa Justitiei

Comisia Europeana a luat primele masuri legale impotriva Poloniei pe fondul masurilor de disciplinare a magistratilor, initiand procedurile de infrigement,se arataintr-un comunicat de presa al.

ANGHEL, BVB: Comisia Europeana ar trebui sa aloce fonduri pentru educatia financiara

Comisia Europeana ar trebui sa aloce fonduri pentru educatia financiara in Europa, iar acestea sa fie disponibile si sectorului privat, in cazul in care un guvern are alte prioritati in loc sa deruleze astfel de programe, a afirmat, astazi, presedintele Bursei de Valori Bucuresti BVB), Lucian Anghel.

Programul Back to University, derulat de Comisia Europeana in cadrul Universitatii Valahia

La sfarsitul saptamanii trecute Universitatea Valahia din Targoviste, prin Facultatea de Stiinte Politice, Litere si Comunicare, a fost gazda unei manifestari in cadrul programului Back to University derulat de Comisia Europeana in universitatile din tarile membre ale Uniunii Europene.

Comisia Europeana lanseaza o noua procedura de infringement impotriva Poloniei, care urmareste protejarea judecatorilor

Comisia Europeana a lansat miercuri o noua procedura de infringement impotriva guvernului polonez, vizand de aceasta data regimul disciplinar al judecatorilor, adoptat recent in Polonia, si care nu ofera garantiile necesare pentru a-i proteja impotriva controlului politic, scrie AFP.

Norica Nicolai: Comisia Europeana confunda statul de drept cu Laura Codruta Kovesi

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai reclama imixtiunea crasa a Bruxelles-ului in justitia din Romania si negarea independentei justitiei de catre Comisia Europeana, ceea ce este o viziune hegemonica. Ea sustine ca CE confunda statul de drept cu Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )