Libnet.ro
UNICEF

09:45

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi fost cercetat penal pentru inselaciune

Adevărul Adevărul,
Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi fost cercetat penal pentru inselaciune

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune. continuă pe Adevărul

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi cercetat penal

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea dosare penale pe numele sau.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie / Surse: Riciu este vizat in trei dosare penale

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne. UPDATE: Valentin Riciu este vizat in trei dosare penale - de inselaciune, ultraj si abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne, scrie Agerpres.

Digi24: Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan, are dosar penal pentru inselaciune

Unul dintre consilierii ministrului de Interne, Valentin Riciu, care ani de zile a fost coleg cu agentul Eugen Stan la Brigada Rutiera din Bucuresti, are dosar penal pentru inselaciune, potrivit Digi24.

Microfonul din priza ministrului: Carmen Dan, audiata la Parchetul General. Cum a raspuns cand a fost intrebata daca demisioneaza (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la Parchetul General, Carmen Dan a raspuns jurnalistilor care au intrebat daca va demisiona in urma afirmatiilor facute de catre Mihai Tudose care a anuntat miercuri seara.

Vicepremierul Stanescu: Nu se impunea demisia ministrului Carmen Dan

Vicepremierul Paul Stanescu este de parere ca nu se impunea demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Opinia lui Stanescu este una cu greutate in Guvern, el fiind cel care gestioneaza sumele uriase din Programul National de Dezvoltare Locala, controland astfel banii care merg catre liderii din teritoriu.

MICROFONUL din PRIZA ministrului: CARMEN DAN tocmai a ...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul deschis dupa plangerea depusa chiar de aceasta privind un microfon pe.

IPOCRIZIA MINISTRULUI! Carmen Dan, catre copii: Aveti iNCREDERE in politie (VIDEO)

Trebuie sa aveti incredere in politie. Asta le spunea Carmen Dan anul trecut copiilor in timpul unei vizite la scoala. Asigurarile veneau ca urmare a terifiantului joc Balena Albastra. Astazi insa,.

Microfonul din priza ministrului: Carmen Dan, audiata la Parchetul General (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul deschis dupa plangerea depusa chiar de aceasta privind un microfon pe.

Mihai Tudose, numit prietenul pedofililor, la Antena 3, dupa ce a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, la cererea ministrului Carmen Dan

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, ca premierul Mihai Tudose este prietenul pedofililor, dupa ce acesta a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, asa cum ii ceruse ministrul de Interne, Carmen Dan, scrieDCNEWS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )