Libnet.ro
UNICEF

05:00

Valentina Pelinel, ipostaza emotionanta alaturi de copiii pe care ii are cu Cristi Borcea. Cel mai implinit om! FOTO

Playtech Playtech,
Valentina Pelinel, ipostaza emotionanta alaturi de copiii pe care ii are cu Cristi Borcea. Cel mai implinit om! FOTO

Valentina Pelinel a facut publica o imagine in care apare alaturi de cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Vedeta a emotionat pe toata lumea, mai ales fiindca e vorba despre o fotografie postata pe Facebook, cu putin timp in urma. Blondina le-a aratat prietenilor virtuali, luni, doar o ipostaza a vietii . continuă pe Playtech

INCREDIBIL! Valentina Pelinel, pentru PRIMA DATA alaturi de copiii lui Borcea! Vezi cu ce ocazie s-au fotografiat impreuna (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel estecea mai fericita mamica! VIOREL LIS A CEDAT LA PETRECERE! OANA LIS A FACUT ANUNTUL DISPERAT! VA ANUNTAM CU RECRET CA. Vedeta a urcat pe contul personal.

Valentina Pelinel si-a recapatat silueta de alta data. I-a daruit trei copii lui Cristi Borcea si acum e tot fotomodel

Cristi Borcea are noua copii, dintre care trei cu Valentina Pelinel. Fostul model nu numai ca si-a recapatat silueta de alta data, ci arata chiar mai bine decat inainte de nastere. Valentina Pelinel i-a daruit lui Borcea trei copii, iar acum si-a recapatat silueta de alta data Cristi Borcea, fostul actionat al clubului Dinamo, are .

DIETA. Cum a reusit Valentina Pelinel sa slabeasca dupa 3 sarcini: Asta e crima

Valentina Pelinel arata extrem de bine dupa a nascut trei copii. in ultima perioada, ea arata parca din ce in ce mai bine. Sotia lui Cristi Borcea a dezvaluit secretul unui corp de invidiat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )