Libnet.ro
UNICEF

13:30

Valentina Pelinel a NASCUT, chiar pe 1 Martie! Ce nume vor purta cele doua gemene

B1 B1,
Valentina Pelinel a NASCUT, chiar pe 1 Martie! Ce nume vor purta cele doua gemene

Bucurie imensa pentru Valentina Pelinel si Cristian Borcea. Sotia afaceristului a nascut chiar pe 1 martie cele doua gemene pe care le astepta. continuă pe B1

Valentina Pelinel a nascut de Martisor! Iata cum se vor numi gemenele

Valentina Pelinel a primit cel mai frumos cadou de Martisor. Vedeta a devenit astazi pentru a doua oara mamica, aducand pe lume doua gemene perfect sanatoase! .

Valentina Pelinel a nascut. Borcea are acum noua copii

Fostul model Valentina Pelinel 38 de ani) a adus pe lume gemene si l-a facut pe fostul actionar al clubului Dinamo Cristi Borcea 49 de ani) tata pentru a opta, respectiv a noua oara.

Valentina Pelinel a nascut pentru a doua oara. Sotia lui Cristi Borcea a adus pe lume cele doua fetite gemene

Valentina Pelinel are parte de unul dintre cele mai frumoase inceputuri de primavara. A adus pe lume cele doua fetite gemene pe care le are impreuna cu Cristian Borcea. Cele doua fetite au fost.

Judecatorii Tribunalului Cluj suspenda total activitatea o ora pe zi, ncepnd cu 4 martie. Astazi vor protesta n strada

Judecatorii Tribunalului Cluj au decis, vineri, suspendarea totala a activitatii, zilnic, timp de o ora, incepand cu 4 martie, si vor purta banderole albe in semn de protest fata de controversata Ordonanta de urgenta care a modificat din nou legile justitiei. De asemenea, judecatorii de la Tribunalul Cluj si de la Judecatoria Cluj-Napoca, alaturi de procurori de la parchetele de pe langa cele doua instante, vor protesta din nou vineri, de la ora 12. 00, in fata Palatului de Justitie. Au fost anuntate proteste ale magistratilor si in Bucuresti, dar si in mai multe judete.

Valentina Pelinel a publicat prima imagine dupa ce a devenit mama din nou. Ce a gasit fotomodelul in salon l-ar fi lasat masca chiar si pe Cristi Borcea (FOTO)

Valentina Pelinel a devenit mamica chiar in dimineata zilei de 1 Martie, aducand pe lume pe cele doua fetite gemene ale sale, iar dupa ora pranzului ea a facut publica prima imagine dupa ce a nascut din.

Valentina Pelinel a publicat PRIMA IMAGINE dupa ce a devenit mama din nou. Ce a gasit fotomodelul in salon l-ar fi lasat MASCA chiar si pe Cristi Borcea (FOTO)

Valentina Pelinel a devenit mamica chiar in dimineata zilei de 1 Martie, aducand pe lume pe cele doua fetite gemene ale sale, iar dupa ora pranzului ea a facut publica prima imagine dupa ce a nascut din.

Prima imagine publicata de Valentina Pelinel dupa ce a nascut! A dezvaluit numele complet al fetitelor

Valentina Pelinel 38 de ani) a devenit mama pentru a doua oara, vineri 1 martie). Fostul manechin a nascut doua fetite, la o clinica privata din Bucuresti. La doar cateva ore dupa ce a nascut, Pelinel a.

De 8 Martie, companiile vor acorda cu 10% mai multe tichete cadou fata de anul trecut

Vanzarile de tichete cadou pentru 8 Martie vor creste cu 10% in 2019 fata de anul trecut, pastrand tendinta de crestere din ultimii ani. 14% dintre angajatorii privati care si-au recompensat angajatii in 2018 cu tichete cadou au acordat acest beneficiu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )