Libnet.ro
UNICEF

12:30

Valentina Pelinel, reactie la vestea ca Borcea a fost dus de urgenta la spital

Antena3 Antena3,
Valentina Pelinel, reactie la vestea ca Borcea a fost dus de urgenta la spital

Fostul actionar al echipei Dinamo si sotul Alinei Borcea a fost dus, marti seara, de urgenta la spital, scrie spynews. ro. Valentina Pelinel a primit aceasta veste in direct, insa a fost extrem de. continuă pe Antena3

Valentina Pelinel rupe tacerea: Nu m-am dus la Penitenciar nechemata, nu sunt vreo femeie disperata

Valentina Pelinel a vorbit la Antena 1 dupa ce a vazut ca, la PRO TV, era invitata Alina Vidican. Fostul manechin a declarat ca nu vrea sa se certe cu partenera de viata a lui Borcea, dar nu a ezitat sa isi spuna.

Valentina Pelinel, acuzata de Alina Borcea ca-i strica familia

Dupa ce Valentina Pelinel a anuntat ieri ca este insarcinata si va avea un baietel, Alina Vidican o acuza pe Valentina ca incearca sa-i strice familia si spune ca Borcea nu va divorta niciodata de ea.

Reactie socanta a sotiei lui Cristi Borcea cand a aflat ca Valentina Pelinel este gravida

Anul 2016 incepe in forta pentru lumea mondena autohtona. Valentina Pelinel a anuntat, luni seara, ca urmeaza sa devina mama. Vestea vine la cateva zile dupa ce aceasta a fost surprinsa in vizita la.

Lovitura de teatru in triunghiul amoros Cristi Borcea-Valentina Pelinel-Alina Borcea: Mai apare un copil. Altul

Cristi Borcea s-ar pregati sa devina din nou tata nu doar cu Valentina Pelinel, asa cum sustine toata presa, ci si cu sotia, Alina Borcea. Marturisirea a fost facuta de aceasta, in direct la Pro TV. De dupa.

Ce i-a spus Cristi Borcea sotiei lui inainte de nunta. I-a confirmat totul despre Valentina Pelinel

Alina Borcea a fost invitata in platoul emisiunii La Maruta unde a vorbit despre socul pe care l-a avut atunci cand a aflat ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea. Confirmarea a venit chiar de la Gigi Becali, intr-un interviu exclusiv Antena 3.

Valentina Pelinel este insarcinata! A anuntat vestea pe Facebook!

Valentina Pelinel va deveni mamica in anul 2016, iar vedeta a anuntat vestea pe contul ei de socializare. Valentina a declarat ca asteapta un copil. , fara a da mai multe detalii despre cine este tatal si daca va ajunge sau nu din nou la Altar.

Valentina Pelinel, primul interviu dupa ce a anuntat ca este insarcinata

Valentina Pelinel a anuntat ieri ca este insarcinata pentru prima data. Desi nu a mentionat cine este tatal copilului, mai toti cred ca este vorba de Cristi Borcea, cel cu care fostul model ar avea o relatie de ceva timp. Iata cum arata vedeta in luna a sasea de sarcina si ce spune de situatia inedita in care se afla.

Valentina Pelinel, dezvaluiri surpriza despre tatal copilului

Fosta sotie a pedelistului Cristian Boureanu, Valentina Pelinel, a anuntat ca este gravida, dar numele tatalui pare un mister. Asta desi presa tabloida sustine ca acesta ar fi Cristi Borcea, dinamovistul aflat.

Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata cu primul sau copil

Fotomodelul Valentina Pelinel 35 de ani) a confirmat, luni, ca este insarcinata cu primul sau copil, precizand ca a asteptat mai mult timp pentru a face acest anunt, pentru a fi sigura ca totul merge bine in privinta sarcinii sale, noteaza Mediafax.

Valentina Pelinel este iNSARCINATA. Cine este TATAL copilului

Fotomodelul Valentina Pelinel a confirmat, luni, ca este insarcinata cu primul sau copil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1978 seconds )