Libnet.ro
UNICEF

13:15

Valentines Day 2018. Cine sunt, de fapt, cei doi Sfanti Valentin sarbatoriti pe 14 februarie

Antena3 Antena3,
Valentines Day 2018. Cine sunt, de fapt, cei doi Sfanti Valentin sarbatoriti pe 14 februarie

in ziua de 14 februarie, catolicii comemoreaza doi martiri cu numele Valentin. Comemorarea lor a dat numele la o simpatica traditie, foarte raspandita in tarile anglo-saxone. Deoarece in. continuă pe Antena3

VALENTINES DAY 2018. Cele mai inspirate urari pentru persoana iubita

Ziua indragostitilor este un bun prilej pentru a-i demonstra persoanei iubite afectiunea si dragostea pe care o simtiti, iar un mesaj, o urare sau o declaratie de dragoste este intotdeauna bine.

Valentines Day 2018. Recomandari de filme pentru Ziua indragostitilor

Daca nu ati reusit sa faceti rezervari pentru o cina romantica de Valentine`s Day, trebuie sa stiti ca exista si alte metode pentru a va bucura de o atmosfera deosebita intr-o seara.

Cele mai practice cadouri de Valentines Day

In februarie celebram iubirea, iar Valentines Day sau Dragobetele autohton sunt doar doua dintre momentele speciale ale acestei luni. Ocazii perfecte pentru a-ti manifesta recunostinta si dragostea printr-un cadou inspirat si util.

MESAJE VALENTINES DAY. Urari pentru ZIUA iNDRAGOSTITILOR

MESAJE DE DRAGOSTE de VALENTINES DAY. ZIUA iNDRAGOSTITILOR,mesaje, urari. - Nu caut astazi declaratii de dragoste, ele se citesc in tot ce faci cand esti cu mine. Cu multa dragoste. - Te.

CFR Calatori pune in vanzare bilete la jumatate de pret, de Valentines Day si de Dragobete, iar indragostitii pot face declaratii de dragoste la Gara de Nord

Bilete de tren la jumatate de pret vor fi puse in vanzare de CFR Calatori pe anumite rute pentru zilele de 14 si 24 februarie - Valentines Day si Dragobe, iar indragostitii vor putea face, in aceste zile, declaratii de dragoste la megafonul din Gara de Nord din Bucuresti.

VALENTINES DAY 2018. Mesaje de dragoste pentru ZIUA iNDRAGOSTITILOR

Ziua indragostitilor, care se sarbatoreste in fiecare an, pe 14 februarie, este ocazia ideala sa-ti reafirmi dragostea pentru persoana iubita sau sa iti dezvalui sentimentele pentru cineva care inca nu.

VALENTINES DAY 2018. Cele mai bune idei pentru mesaje si declaratii de dragoste

- Iti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiunea pe care ti-am facut-o cu mult timp in urma, si anume, ca te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin sa ma ajuti, ca si pana acum, sa-mi tin cuvantul. - Nu.

Tu stii? De la ce vin cei doi M de la MM

Bomboanele MM sunt cunoscute pe intreg mapamondul. Totusi, desi milioane de oameni le savureaza zilnic, putini sunt cei care stiu de unde provine denumirea bomboanelor colorate. De fapt, de la ce vin cei doi.

Cat COSTA o camera in hotelul de 4 stele al SIMONEI HALEP, de Valentines Day! (FOTO)

Valentines Day 2018. Simona Halep a investit 2. 000 de euro intr-un hotel-pensiune de 4 stele din Poiana Brasov. Hotelul are 24 de camere si apartamente. Camerele au vedere spre masivul Postavaru si muntii.

Cei doi hackeri romani, care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington, au aflat decizia magistratilor

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie in privinta celor doi hackeri romani care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington. Acestia au admis cererea de extradare venita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )