Libnet.ro
UNICEF

21:30

Valentines Day. Cele mai bune idei de cadouri pentru femei de Ziua indragostitilor

Antena3 Antena3,
Valentines Day. Cele mai bune idei de cadouri pentru femei de Ziua indragostitilor

Valentines Day. Pentru ca este Ziua indragostitilor Valentines Day), va facem cateva recomandari. Este o zi in care ne amintim sa spunem te iubesc, sa multumim pentru ca suntem iubiti sau sa. continuă pe Antena3

Utile: Care sunt cele mai bune idei de vacanta pentru februarie; Trucuri pentru ncarcare rapida la orice telefon; Singuratatea, mai daunatoare sanatatii dect obezitatea

Ceaiul care te ajuta sa renunti definitiv la fumat. Secretul renuntarii definitive la fumat vine din Rusia, de la un cunoscut gastroenterolog de acolo. 15 obiceiuri care te protejeaza de cancer. O specialista in nutritie ne arata ce obiceiuri alimentare ne ajuta sa prevenim aparitia cancerului.

Mesaje Valentines Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urari si felicitari de ZIUA iNDRAGOSTITILOR

Mesaje Valentines Day. Cele mai frumoase SMS-uri, urari si felicitari de ZIUA iNDRAGOSTITILOR 2019. Valentines Day este ziua in care toti indragostitilor isi declara iubirea si isi ofera dovezi.

CSM Bucuresti isi pierde una dintre cele mai bune jucatoare, care pleaca la Gyor, dar ar putea da o lovitura importanta pe piata transferurilor

CSM Bucuresti este calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dar lucreaza deja la strategia pentru sezonul viitor.

Cele mai bune bancuri cu nebuni. De ce un psihiatru se plange ca vorbeste cu pisica

Glumele au intotdeauna darul de a ne descreti fruntile. Va prezentam mai jos o colectie de bancuri cu nebuni, tematica inepuizabila de glume.

VALENTINES DAY. Idei de cadouri pentru Ziua indragostitilor

Ce ati zice de o zi de rasfat la spa, alaturi de persoana iubita? Sau de o bijuterie pretioasa care sa simbolizeze dragostea cat mai bine. Sunt doar doua idei de cadouri.

HOROSCOP Valentines Day. Cele patru zodii care vor trece printr-o schimbare majora

HOROSCOP Valentines Day. Patru zodii care vor trece printr-o schimbare majora. Radiezi energiesi pasiune. Ai nevoie de o persoana care sa iti fie aproape fizic si psihic. O vei cunoaste in .

Vedetele au cedat psihic si fizic pe Drumul Elefantului din Asia Express: A fost prea mult pentru mine. Care au fost cele mai bune echipe

Noile editii ale reality show-ului Asia Express au fost marcate de nervi intinsi la maximum si tensiuni intre coechipieri. Pe Drumul Elefantului, vedetele s-au confruntat si cu accidentari, stresul unei competitii contracronometru si caldura insuportabila. Totusi, doua echipe au reusit sa-si asigure imunitatea.

Restaurantele din Bucuresti, mai bune decat oricand (I)

In urma cu cateva zile am dat Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018, prilej de sinteza, de bilant, de previziuni si de recomandari pentru viitor.

Valentines Day. Idei originale pentruZiua indragostitilor. Cum sa petreci alaturi de persoana iubita

Valentines Day. Se apropie Valentines Day. Iatacateva idei de distractie de Ziua indragostitilor. Valentines Day. Bilete VIP la film -Trateaza-ti iubitul ca un adevarat VIP.

Semafoare cu inimioare de Valentines Day si Dragobete

Toate semafoarele amplasate pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale orasului vor avea inimioare la culoarea rosie. Administratia locala vrea sa fie in ton cu Dragobetele si Ziua indragostitilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )