Libnet.ro
UNICEF

07:15

Valeriu Gheorghita: 150 de mii de cadre medicale s-au inscris pana astazi pentru vaccinare

Hotnews Hotnews,
 Valeriu Gheorghita: 150 de mii de cadre medicale s-au inscris pana astazi pentru vaccinare

000 de persoane - cadre medicale - s-au inscris pana astazi pentru a fi vaccinate in prima etapa a campaniei. Autoritatile au estimat esantionul de persoane care au acces la vaccin in prima etapa la 250. 000, cu toate ca, initial, se vorbise despre 500. 000 de persoane, a declarat marti medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, intr-o conferinta de presa. continuă pe Hotnews

VIDEO Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat impotriva COVID-19

Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat marti impotriva COVID-19. De la debutul campaniei de vacciare, in 27 decembrie, s-au vaccinat putin peste 25. 500 de cadre medicale, tinta autoritatilor fiind ca media zilnica sa ajunga la 20. 000 de persoane imunizate.

Valeriu Gheorghita: Miercuri urmeaza sa vina a doua transa importanta de vacinuri de circa 150.000 de doze. Etapa a doua de vaccinare ar urma sa inceapa dupa 15ianuarie (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca miercuri, 6 ianuarie, va ajunge in Romania o noua transa de 15. 000 de doze de vaccin, iar in luna.

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

La Buzau s-au vaccinat anti-COVID mai putin de o suta de cadre medicale, in prima zi a campaniei

Un numar de 93 de persoane din judetul Buzau s-au vaccinat anti-COVID in prima zi a campaniei. La centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau s-au vaccinat 55 de cadre medicale. S-au inscris pentru pentru campania de imunizare 341 de persoane din spital, dintr-un total de 1. 180 de cadre medciale.

Valeriu Gheorghita: Etapa a III-a de vaccinare incepe in luna aprilie. Varstnicii vor fi vaccinati la finalul acestei luni VIDEO

A doua transa importanta de vaccinuri anti-COVID, de 150. 000 de doze, urmeaza sa vina maine, 6 ianuarie in Romania, urmand ca in toata luna ianuarie tara noastra sa primeasca 600. 000 de vaccinuri, a anuntat, intr-o conferinta de presa, dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare. Tot luna acesta va incepe si etapa a doua de vaccinare, iar in aprilie se va da starutul vaccinarii populatiei generale.

Valeriu Gheorghita: A doua etapa a campaniei de vaccinare - 4 milioane de persoane cu varsta peste 60 de ani si bolnavi cronici - va incepe dupa 15 ianuarie

A doua etapa a campaniei de vaccinare - ce vizeaza aproximativ 4 milioane de persoane cu varsta de peste 60 de ani si bolnavi cronici - ar urma sa inceapa dupa data de 15 ianuarie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa. Pentru inceperea celei de-a treia etape, medicul Valeriu Gheorghita vede inceputul lunii aprilie ca termen realist.

VALERIU GHEORGHITA: Campania de vaccinare a inceput in conditii normale, nu s-au inregistrat evenimente deosebite

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a inceput in conditii normale, nu s-au inregistrat evenimente deosebite si au fost respectate procedurile, a declarat, astazi, la Spitalul Militar Central, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita.

VALERIU GHEORGHITA S-A VACCINAT IMPOTRIVA COVID: E timpul sa reducem consecintele negative ale acestei pandemii

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a facut in aceasta dimineata prima doza a vaccinului COVID, in centrul de vaccinare amenajat in policlinica Spitalului Militar Central din Bucuresti, relateaza Digi24.

VALERIU GHEORGHITA: Intentionez ca dupa jumatatea lunii ianuarie sa incepem vaccinarea pentru etapa a 2-a

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatul campaniei nationale de vaccinare impotriva Covid 19 a declarat, ieri, ca intentioneaza ca etapa a II-a a vaccinarii sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie, cu persoanele cele mai vulnerabile.

VALERIU GHEORGHITA: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )