Libnet.ro
UNICEF

06:00

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Adevărul Adevărul,
Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala. continuă pe Adevărul

VALERIU GHEORGHITA: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare. Cadrele didactice au prioritate la vaccinare pentru ca deservesc o activitate esentiala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat duminica seara ca redeschiderea scolilor nu poate fi conditionata de vaccinarea profesorilor. Personalul din.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie, dar programarile continua

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a afirmat, duminica seara, ca pentru luna ianuarie sunt facute deja peste 90. 000 de programari pentru vaccinare, dar acestea continua. Pentru toata luna ianuarie, inclusiv transa din decembrie, vorbim de circa 750. 000 de doze, deci practic acest numar de doze este suficient pentru a acoperi prima etapa, a spus el.

Valeriu Gheorghita: Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie, dar programarile continua

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a afirmat, duminica seara, ca pentru luna ianuarie sunt facute deja peste 90. 000 de programari pentru vaccinare, dar acestea continua. Pentru toata luna ianuarie, inclusiv transa din decembrie, vorbim de circa 750. 000 de doze, deci practic acest numar de doze este suficient pentru a acoperi prima etapa, a spus el.

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, va face maine vaccinul anti-Covid-19

Conform Ministerului Apararii Nationale, colonel medic dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare si medic primar boli infectioase la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Carol Davila, va fi vaccinat maine, 5 ianuarie, incepand cu ora 9.

Valeriu Gheorghita: Peste 90.000 de persoane s-au programat la vaccinare pentru luna ianuarie. Programarile continua. Capacitatea de vaccinare ar putea sa atinga cel putin 140.000 de persoanezi

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 spune ca in perioada 31 decembrie 2 ianuarie, au aparut o serie de disfunctionalitati in desfasurarea campaniei de.

Valeriu Gheorghita: De luni, 4 ianuarie, activitatea va fi inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare destinate pentru personalul medical

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat, sambata seara, ca din 4 ianuarie vor incepe activitatea de vaccinare 90% dintre cele 270 de centre de vaccinare din Romana si ar trebui sa se ajunga la 20. 000 de persoane vaccinate pe zi.

Valeriu Gheorghita: De luni, activitatea va fi inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare. Ar trebui sa avem cel putin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat sambata seara ca din 4 ianuarie vor incepe activitatea de vaccinare 90% dintre cele 370 de centre de vaccinare din Romania si ar trebui sa se ajunga la 20. 000 de persoane vaccinate pe zi. Ne creeaza posibilitatea cat se poate de reala ca, din a doua jumatate a lunii ianuarie, sa incepem vaccinarea pentru etapa a doua din Strategia de vaccinare, a spus el.

Lt. col. dr. Valeriu Gheorghita, seful campaniei de vaccinare: Dupa 15 ianuarie ar putea incepe a doua etapa

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, lt. col. dr. Valeriu Gheorghita a anuntat ca a doua etapa a vaccinarii, respectiv vaccinarea persoanelor vulnerabile, ar putea incepe dupa 15 ianuarie.

90% din centrele de vaccinare vor functiona incepand de luni. Valeriu Gheorghita: Ar trebui sa avem cel putin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din Romania a anuntat sambata seara ca odata cu data de 4 ianuarie ar trebui sa inceapa vaccinarea in peste 90% din cele 370 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )