Libnet.ro
UNICEF

11:15

Valeriu Gheorghita: Eficacitatea vaccinurilor este pastrata si pentru tulpina din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Valeriu Gheorghita: Eficacitatea vaccinurilor este pastrata si pentru tulpina din Marea Britanie

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca datele existente la acest moment arata ca vaccinurile anti-COVID-19 imunizeaza inclusiv in ceea ce priveste tulpina virusului care a aparut in Marea Britanie si care a fost confirmata la mai multi pacienti si in Romania. continuă pe Adevărul

Valeriu Gheorghita, intrebat daca Romania si-a luat garantii privind datele de livrare: Am trimis o adresa oficiala catre Pfizer, dar nu s-a aprobat Nu pot sa va spun date suplimentare despre AstraZeneca (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a fost intrebat daca Romania si-a luat garantii cu privire la datele de livrare a vaccinurilor, in contextul in care atat.

Medicul Valeriu Gheorghita da asigurari ca etapa a treia nu va fi intarziata: Ramane luna aprilie pentru inceputul vaccinarii populatiei generale

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a dat asigurari ca problemele legate de intarzierea distributiei dozelor de vaccin nu ar trebui sa dea peste cap debutul.

Valeriu Gheorghita: Parte din centrele de vaccinare in momentul de fata nu sunt deschise pentru programare, mai ales din mediul rural (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a precizat ca o parte dintre centrele de vaccinare nu sunt deschise pentru programare in momentul de fata, mai ales din mediul.

Valeriu Gheorghita: Putem asigura rapelul, dar daca vor interveni intarzieri sau diminuari in livrarea dozelor, aceste situatii se vor rasfrange asupra campaniei de vaccinare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat marti ca, deocamdata, sunt asigurate dozele de rapel, dar continuarea activitatilor de vaccinare depinde de momentul.

Valeriu Gheorghita: Avem 583 de centre de vaccinare anti-COVID-19 active in acest moment (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a precizat ca la ora actuala exista 583 de centre de vaccinare la nivel national, dintre care 269 sunt cele care practic continua.

Vaccinarea prioritara a profesorilor a ramas in aer din cauza lipsei de doze. Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu e conditionata de administrarea vaccinului

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca redeschiderea scolilor pe 8 februarie nu e conditionata de vaccinare. Precizarea vine in contextul in ca.

Valeriu Gheorghita: cine se vaccineaza fara programare

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, explica cine se vaccineaza fara programare.

Valeriu Gheorghita: Avem un deficit de 117.000 de doze. Persoanele care deservesc activitati esentiale si care au fost programate in intervalul 28 ianuarie - 11 februarie se translateaza cu 10 zile mai tarziu

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca avem un deficit de 117. 000 de doze de vaccin deoarece nu am primit atatea cate ar fi trebuit. Solutia.

Valeriu Gheorghita a explicat care sunt persoanele care se pot vaccina fara programare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a explicat care sunt persoanelecare se pot vaccina fara programare. in ceea ce priveste modalitatea de progamare,.

Medicul Valeriu Gheorghita: Romania a receptionat in total peste 784.000 de doze de vaccin COVID-19

Medicul Valeriu Gheorghita a oferit detalii marti despre numarul dozelor de vaccin COVID-19 disponibile in acest moment. Romania a receptionat in total peste 784. 000 de doze. Revenind la numarul de doze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )