Libnet.ro
UNICEF

05:45

Valeriu Gheorghita: Etapa a treia probabil va incepe in luna aprilie. Etapa a doua va continua in paralel

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Etapa a treia probabil va incepe in luna aprilie. Etapa a doua va continua in paralel

Etapa a treia probabil va incepe in luna aprilie, iar mai multe date vor fi pune la dispozitie spre sfarsitul lunii februarie sau inceputul lunii martie, in momentul in care CNCAV va avea acces la noile. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita: in etapa a doua au fost vaccinate 409.564 de persoane. 80,9% sunt din categorii vulnerabile

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat marti ca, pana pe 8 februarie, 430. 776 de persoane au primit prima doza de vaccin, iar 230. 286 si rapelul. in.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Programarile la vaccinare se reiau pe 10 februarie. Lista de asteptare in platforma de programare - vei fi notificat cand se elibereaza locuri in centrul de vaccinare selectat

Programarile la vaccinarea impotriva COVID-19 se vor relua incepand din data de 10 februarie pentru toate categoriile incluse in etapa a doua, dupa ce, o perioada, programarile au fost limitate la categoriile vulnerabile, a anuntat astazi medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea. Programarile se vor face in centrele de vaccinare unde sunt distribuite dozele de vaccin de la Astra Zeneca - cu care se vaccineaza persoane cu varsta sub 55 de ani. O noutate a campaniei de vaccinare: in platforma de programare va fi introdusa o lista de asteptare pentru persoanele care nu gasesc loc disponibil in centrul de vaccinare selectat.

Valeriu Gheorghita: Intentionam sa deschidem de la jumatatea lunii martie inca 200 de cabinete unde vom distribui vaccin de la Pfizer

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva Covid-19, Valeriu Gheorghita, a afirmat ca de la jumatatea lunii martie vor mai fi deschise inca 200 de cabinete de vaccinare, unde va fi distribuit vaccin de la Pfizer. El a adaugat ca, din luna februarie, vor fi deschise 180 de cabinete unde va fi utilizat vaccinul de la AstraZeneca, noteaza News. ro.

VALERIU GHEORGHITA: Au fost raportate 2.489 de reactii adverse la vaccinul anti-COVID-19

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat, astazi, ca, din 27 decembrie pana in prezent, au fost raportate 2. 489 de reactii adverse.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani, programate pentru vaccinare anti-COVID

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a informat, astazi, ca peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani sunt programate pentru imunizare.

VALERIU GHEORGHITA: Pana la 9 februarie au fost receptionate 1.236.449 de doze de vaccin anti-COVID, 981.610 au fost distribuite

Pana la data de 9 februarie, in Romania, au fost receptionate 1. 449 de doze de vaccin, de la Pfizer, Moderna si AstraZeneca, dintre care au fost distribuite 981. 610, a declarat, astazi, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV) impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita.

Medicul Valeriu Gheorghita, adevarul despre moartea profesorului din Oradea dupa vaccinarea anti-Covid-19. Ce s-a intamplat, de fapt

Moarte suspecta in Oradea, acolo unde profesorul universitar Ioan Dzitac a murit la doua saptamani dupa ce i s-a administrat prima doza de vaccin. in urma mortii sale, mai multe voci sustin ca motivul decesului ar putea fi serul de la Pfizer. Medicul Valeriu Gheorghita dezvaluie misterul mortii pacientului. Ce mesaj a transmis profesorul dupa .

VALERIU GHEORGHITA: Nu rezervam dozele de rapel pentru vaccinul AstraZeneca

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie, a spus la Digi24 Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de Covid

Vaccinul anti-Covid AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de boala, iar studiile derulate de companie arata ca nu au fost inregistrate internari la pacientii vaccinati, a explicat presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, in contextul in care autoritatile din Africa de Sud au suspendat folosirea acestui vaccin.

Valeriu Gheorghita anunta ca vor fi disponibile 500.000 de locuri pentru vaccinarea cu AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca vor fi disponibile 500. 000 de locuri pentru vaccinarea cu AstraZeneca, iar primele 200. 000 vor fi incarcate pe platforma incepand de miercuri. STS nu a putut preciza de la ce ora vor putea fi disponibile aceste locuri din 10 februarie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )