Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dr. Valeriu Gheorghita: Profesorii, printre cei vaccinati cu prioritate

Antena3 Antena3,
Dr. Valeriu Gheorghita: Profesorii, printre cei vaccinati cu prioritate

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat marti ca strategia de vaccinare prevede includerea profesorilor in categoria personalului care deserveste activitati esentiale, asadar acestia vor avea prioritate la administrarea serului. continuă pe Antena3

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare. Cadrele didactice au prioritate la vaccinare pentru ca deservesc o activitate esentiala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat duminica seara ca redeschiderea scolilor nu poate fi conditionata de vaccinarea profesorilor. Personalul din.

Valeriu Gheorghita: Etapa a III-a de vaccinare incepe in luna aprilie. Varstnicii vor fi vaccinati la finalul acestei luni VIDEO

A doua transa importanta de vaccinuri anti-COVID, de 150. 000 de doze, urmeaza sa vina maine, 6 ianuarie in Romania, urmand ca in toata luna ianuarie tara noastra sa primeasca 600. 000 de vaccinuri, a anuntat, intr-o conferinta de presa, dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare. Tot luna acesta va incepe si etapa a doua de vaccinare, iar in aprilie se va da starutul vaccinarii populatiei generale.

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei din Romania, s-a vaccinat anti-COVID la Spitalul Militar (VIDEO)

In aceasta dimineata, medicul Valeriu Gheorghita s-a vaccinat impotriva COVID-19 cu prima doza a serului de la Pfizer si BioNTech, utilizat in prezent pentru imunizarea populatiei din tara noastra. in.

Valeriu Gheorghita: A doua etapa a campaniei de vaccinare - 4 milioane de persoane cu varsta peste 60 de ani si bolnavi cronici - va incepe dupa 15 ianuarie

A doua etapa a campaniei de vaccinare - ce vizeaza aproximativ 4 milioane de persoane cu varsta de peste 60 de ani si bolnavi cronici - ar urma sa inceapa dupa data de 15 ianuarie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa. Pentru inceperea celei de-a treia etape, medicul Valeriu Gheorghita vede inceputul lunii aprilie ca termen realist.

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, s-a vaccinat anti-COVID-19

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare si medic primar boli infectioase la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Carol Davila, s-a vaccinat marti impotriva COVID-19.

Medicul Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare: Din 4 ianuarie ar trebui sa avem 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Colonel doctor Valeriu Gheorghita care coordoneaza Comitetul National pentru Planificarea Vaccinarii Covid-19 in Romania, a vorbit despre campania de vaccinare si importanta vaccinului in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3, realizata de Radu Tudor.

VALERIU GHEORGHITA: Intentionez ca dupa jumatatea lunii ianuarie sa incepem vaccinarea pentru etapa a 2-a

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatul campaniei nationale de vaccinare impotriva Covid 19 a declarat, ieri, ca intentioneaza ca etapa a II-a a vaccinarii sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie, cu persoanele cele mai vulnerabile.

VALERIU GHEORGHITA: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie, dar programarile continua

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a afirmat, duminica seara, ca pentru luna ianuarie sunt facute deja peste 90. 000 de programari pentru vaccinare, dar acestea continua. Pentru toata luna ianuarie, inclusiv transa din decembrie, vorbim de circa 750. 000 de doze, deci practic acest numar de doze este suficient pentru a acoperi prima etapa, a spus el.

Vaccinul anti-COVID-19, distribuit in cutii de pizza la spitalul din Slobozia Valeriu Gheorghita: Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care este transportat

Vaccinul impotriva COVID-19 a ajuns astazi la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia ambalat in cutii de pizza, scrie publicatia locala independentonline. ro, care a publicat si fotografii cu cutiile in care era ambalat vaccinul, pe care se poate vedea ca scrie pizza. intrebat de jurnalisti, medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat ca Nu stiu despre aceasta situatie, adaugand ca Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care sunt transportate, este doar o modalitate in care sunt separate acele doze din pachetul initial, din modalitatea de ambalare initiala. Important este sa se respecte lantul de frig pentru ca ele nu sunt transportate efectiv in cutii de carton, ci sunt in cutii frigorifice cu data-loggere care monitorizeaza in permanenta temperatura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )