Libnet.ro
UNICEF

17:45

Valeriu Munteanu: Va avea sau nu Traian Basescu cetateania moldoveneasca o va decide Vlad Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Valeriu Munteanu: Va avea sau nu Traian Basescu cetateania moldoveneasca o va decide Vlad Plahotniuc

Liberalul Valeriu Munteanu e de parere ca doar liderul PDM, Vlad Plahotniuc, decide daca fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va castiga sau nu in instanta in dosarul privind retragerea cetateniei Republicii Moldova de catre Igor Dodon. continuă pe Adevărul

Valeriu Munteanu afirma ca Igor Dodon nu vrea ca un socialist sa devina primar de Chisinau: Va avea un concurent in partid

Vicepresedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu afirma ca Partidul Democrat nu are un candidat pentru alegerile anticipate din Chisinau, motiv pentru care liderul democratilor, Vlad Plahotniuc, va avea un candidat pe lista electorala a socialistilor. in plus, liberalul considera ca Igor Dodon nici nu si-ar dori ca un socialist sa castige Primaria, pentru ca acesta ii va deveni un concurent in cadrul partidului.

Valeriu Munteanu: Igor Dodon ia multi saci cu bani de la Guvernul Rusiei, iar PDM se face ca nu vede

Vicepreseditnele PL Valeriu Munteanu sustine ca, daca partidul lui Igor Dodon ar fi venit la guvernare, Parlamentul de la Chisinau ar fi adoptat mai multe legi in interesul Moscovei, pentru ca presedintele tarii ar fi finantat direct de Kremlin si are anumite obligatiuni.

Traian Basescu, despre scandalul gazelor din Marea Neagra pentru Ungaria: Discutam despre securitatea energetica a tarii (VIDEO)

Fostul presedintele Traian Basescu a intervenit telefonic in emisiunea Dosar de Politician de miercuri seara, pe tema scandalului livrarea de catre Romania a unei cantitati de gaze naturale exploate in Marea.

Traian Basescu, ironie la adresa parlamentarilor din Comisia SRI: Cautati-ma dupa ce il audiati pe Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu arunca o ironie la adresa Comisiei SRI, despre care spune ca daca declaratiile lui Liviu Dragnea nu prezinta interes, atunci el nu are motive sa creada ca prezenta lui la.

Traian Basescu: Nu merg la Comisia SRI pana nu se duce si Dragnea/ El santajeaza acum pe cei cu care facea aranjamente (VIDEO)

Traian Basescu a comentat intr-o interventie telefonica pentru B1TV refuzul parlamentarilor PSD-ALDE de a il chema la audieri pe Liviu Dragnea in comisia de control al activitatii SRI in ciuda cererilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )