Libnet.ro
UNICEF

20:00

Valeriu Neagoe, primul doctor roman care a murit infectat cu coronavirus: A pierdut lupta cu virusul asta nenorocit

Antena3 Antena3,
Valeriu Neagoe, primul doctor roman care a murit infectat cu coronavirus: A pierdut lupta cu virusul asta nenorocit

Dr. Valeriu Neagoe, un cunoscut medic din Constanta, a murit la Institutul Matei Bals din Bucuresti, iar potrivit unor colegi, acesta a fost infectat cu coronavirus, dupa ce ar fi intrat in contact cu un asistent infectat. continuă pe Antena3

Mesajul dureros al unui medic din Constanta: Doamne, nu vreau sa fiu un numar

Dr. Florian Stoian, un cunoscut medic din Constanta, a transmis un mesaj dureros dupa moartea dr. Valeriu Neagoe, primul doctor roman care a murit infectat cu coronavirus.

Primul medic roman mort din cauza coronavirusului: un doctor din Constanta tratat la Institutul Matei Bals

Un medic de la Spitalul Judetean din Constanta, infectat cu coronavirus si internat de cateva zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a murit marti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale din cadrul Institutului Matei Bals. Medicul Valeriu Neagoe avea 62 de ani si afectiuni preexistente, au precizat sursele citate. Ministerul Sanatatii a confirmat decesul primului medic roman din cauza coronavirusului, la scurt timp dupa ce informatia a aparut in spatiul public.

COVID-19. Primul medic roman mort din cauza coronavirusului. Un doctor din Constanta, tratat la Institutul Matei Bals din Capitala (VIDEO)

Inca un cadru medical a murit de coronavirus in Romania, miercuri dimineata. Este vorba despre un cunoscut doctor din Constanta, care era internat la Bucuresti, unde fusese diagnosticat cu COVID-19. Asta dupa ce.

Primul lucru pe care l-au facut Alex Abagiu si Radu Vladut dupa ce s-au intors de la Asia Express. Cum au fost surprinsi cei doi

Din cele 9 echipe care au pornit la drum in aventura Asia Express, Alex Abagiu si Radu Vladut, prietenul sau, au reusit sa ocupe locul patru. Cei doi si-au depasit limitele si au invatat lucruri pe care nu credeau ca le vor sti despre ei insisi, reusind sa-si intareasca si mai mult prietenia. Primul lucru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )