Libnet.ro
UNICEF

01:05

VALERIU STERIU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Este nevoie matematic de inca cinci voturi si cu siguranta se pot identifica aceste cinci voturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VALERIU STERIU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Este nevoie matematic de inca cinci voturi si cu siguranta se pot identifica aceste cinci voturi

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, sustine ca mai sunt necesare doar cinci voturi pentru motiunea de cenzura, formatiunea demarand negocieri cu alte grupuri parlamentare si senatori sau deputati neafiliati. continuă pe Ziarul Bursa

Valeriu Steriu, despre trecerea motiunii de cenzura: Mai am avem nevoie de cinci voturi

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, sustine ca mai sunt necesare doar cinci voturi pentru motiunea de cenzura, formatiunea demarand negocieri cu alte grupuri parlamentare si senatori sau deputati neafiliati.

Valeriu Steriu: Sansele motiunii de cenzura a PSD sunt mici acum. Matematic, mai trebuie 5 voturi

Sansele sa treaca motiunea de cenzura impotriva Guvernului sunt mici la acest moment, a declarat, marti, la RFI, deputatul PSD Valeriu Steriu. El spune ca, matematic, mai sunt necesare 5 voturi.

ORBAN, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Ma indoiesc ca toti parlamentarii PSD vor vota

Premierul Ludovic Orban considera ca motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune nu va fi votata, nici macar toti parlamentarii PSD nefiind sigur ca vor participa la sedinta.

Orban, despre motiunea de cenzura: Ma indoiesc ca vor vota toti PSD-istii. Intram in procedura de alegeri anticipate si isi termina mandatul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orbana declarat, marti, inaintea sedintei Camerei Deputatilor pentru abrogarea pensiilor speciale, ca motiunea de cenzura cu care ameninta PSD Guvernul nu va trece. Eu.

Marcel Ciolacu, anunt despre motiunea de cenzura: Avem textul semnat de PSD si UDMR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca imediat ce premierul Ludovic Orban isi va angaja raspunderea pe revenirea la alegerea primarilor in doua tururi va fi depusa motiune de cenzura. Ciolacu a explicat ca parlamentarii PSD si UDMR au semnat textul motiunii.

Motiunea de cenzura este gata. Cand va fi depusa

Presedintele Camerei Deputatilor,Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD, a declarat marti ca este posibil ca social-democratii sa depuna motiunea de cenzura joi, dupa ce Guvernul isi va angaja raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

CONFERINTA INTERNATIONALA BURSA FINANTAREA INFRASTRUCTURII PRIN MECANISMELE PIETEI DE CAPITALDRAGOS PREDA, MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Este nevoie de un cadru normativ coerent pentru dezvoltarea proiectelor de infrastructura

ACTUALIZARE - Dragos Preda: Noul guvern si-a propus obiective clare privind digitalizarea Romaniei. --- *ACTUALIZARE - Andre Cappon, Partner of the CBM Group, Inc. : Este posibil ca in Romania sa fie lansata o piata de obligatiuni pentru infrastructura si de obligatiuni municipale, care ar deveni motorul finantarii proiectelor de infrastructura. --- *ACTUALIZARE - Tara noastra nu a stiut pana acum sa se finanteze si sa faca parteneriate public-private, a precizat Liviu Rogojinaru, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri Grupul de presa BURSA in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti, Asociatia Brokerilor si CBM Group, INC organizeaza, astazi, incepand cu ora 09:30, conferinta internationala cu tema Finantarea Infrastructurii prin mecanismele Pietei de Capital.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )