Libnet.ro
UNICEF

10:00

Valeriu Zgonea: Este nevoie de o reforma in administratie

Adevărul Adevărul,
Valeriu Zgonea: Este nevoie de o reforma in administratie

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi seara, la Poiana Brasov, ca este nevoie de o noua administratie, de un efort concentrat astfel ca, in 2013 sa se faca o reforma reala in acest domeniu, informeaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Valeriu Zgonea va face marti o vizita oficiala la Bruxelles pentru discutii cu Martin Schulz si Viviane Reding

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va efectua marti o vizita oficiala la Bruxelles pentru a-l invita pe presedintele Parlamentului European sa tina un discurs de politica .

Valeriu Zgonea, dupa intrevederea cu Viviane Reding: Domnia sa a reafirmat ideea unui cod de conduita pus in aplicare in Camera Deputatilor si Senat, inainte de finalizarea acestui mandat

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca in urma discutiilor cu Viviane Reding de la Bruxelles, comisarul european pentru justitie sustine in continuare ideea unui cod de conduita.

Zgonea s-a intalnit cu presedintele Parlamentului Serbiei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a avut astazi o intalnire cu presedintele Parlamentului Serbiei, Nebojsa Stefanovic, potrivit unui comunicat remis redactiei.

CONGRES PPE la Bucuresti. Tokes: Este nevoie de un sistem de federalism in Romania.

Europarlamentarul Laszlo Tokes, prezent, miercuri, la Congresul PPE, a declarat ca toata problematica minoritara, a regiunilor dezavantajate locuite de minoritari . ), ar trebui sa fie cuprinsa in politica de coeziune a Europei unite. Tokes a explicat ca in opinia sa este nevoie de un sistem de federalism in Romania. Romania nu poate iesi din mostenirea comunista daca nu se va face descentralizarea si regionalizarea tarii, a subliniat europarlamentarul. Citeste si:LIVE TEXT.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )