Libnet.ro
UNICEF

13:15

Valeriu Zgonea: Legea amnistiei si gratierii va fi respinsa prin vot in Parlament, dupa alegeri

B1 B1,
Valeriu Zgonea: Legea amnistiei si gratierii va fi respinsa prin vot in Parlament, dupa alegeri

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a declarat ca, dupa alegeri, proiectul controversat al Legii amnistiei si gratierii va fi reintrodus pe ordinea de zi a Camerei si respins prin vot. De altfel,. continuă pe B1

Iohannis: Fac un ultim apel catre Ponta, sa convoace Parlamentul si sa picam legea amnistiei si a gratierii!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, i-a solicitat joi dimineata contracandidatului sau la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, sa convoace Parlamentul pentru a da curs cererilor din partea Justitiei, dar si pentru a respinge legea amnistiei si a gratierii, care este, in prezent, blocata in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor.

Mesajul lui Adrian Nastase pentru Victor Ponta in legatura cu legea amnistiei si gratierii: Victor, spune ca esti de acord cu propunerea de convocare a Parlamentului. Un vot negativ nu ar insemna respingerea pentru eternitate, subiectul poate fi reluat

Fostul premier Adrian Nastase a postat joi, pe blog, un mesaj pentru Victor Ponta, in care il indeamna pe candidatul PSD la prezidentiale sa accepte propunerea de convocare a Parlamentului pentru respingerea legii amnistiei si gratierii, provocare lansata in dezbaterea de miercuri seara, de la B1 Tv, de Klaus Iohannis. Daca problema e atat de serioasa pentru barbati, nu vad de ce nu ar fi de acord Ponta cu propunerea lui Iohannis - facuta, probabil, in bascalie, spune Nastase, adaugand ca Care este problema ca acest proiect sa fie supus votului si respins? Un vot negativ pe acest proiect nu ar insemna respingerea pentru eternitate a unei legi a gratierii si amnistiei. Parlamentul are dreptul de a relua acest subiect, cu un nou proiect de lege initiativa legislativa) intr-o alta sesiune in urma unei dezbateri publice.

Adrian Nastase, despre Legea amnistiei si gratierii: Un vot negativ nu inseamna respingerea pentru eternitate a unei astfel de legi

Fostul premier Adrian Nastase l-a indemnat pe candidatul PSD la Presedintie Victor Ponta sa accepte provocarea lansata de Klaus Iohannis si sa respinga Legea amnistiei deoarece poate fi readusa in Parlamentu.

Deputat PSD: Legea amnistiei si gratierii se va discuta marti in Plen. ACL: Nu credem acest lucru (VIDEO)

Legea amnistiei se va discuta marti in Plenul reunit, a anuntat, joi, deputatul PSDMarian Neacsu. Am avut la comitatul liderilor o cerer de la PDL si PNL privind dezbaterea legii amnistiei si gratierii.

Iohannis: Solicit plen reunit pe Legea amnistiei

Klaus Iohannis cere plen reunit pentru picarea legii amnistiei. Le solicit lui Zgonea si Tariceanu si lui Ponta sa fie de acord ca astazi sa se intruneasca birourile sa se dezbata Legea amnistiei si gratierii si sa fie picata in Parlament, a spus Iohannis.

Ce spune Adrian Nastase, despre legea amnistiei: Propunerea lui Iohannis a fost facuta, probabil, in bascalie

Adrian Nastase spune ca propunerea lui Klaus Iohannis de a convoca de urgenta Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si gratierii, a fost facuta in bascalie. Fostul premier il acuza pe candidatul .

Legea amnistiei si gratierii, testul final al alegerilor si al viitorului presedinte

Victor Ponta si colegii sai au refuzat, sub diferite pretexte, convocarea Camerei Deputatilor pentru a fi respins proiectul de lege privind gratierea si amnistia, asa cum le-a cerut Klaus Iohannis. Acest subiect sensibil incheie practic lupta pentru Cotroceni, iar romanii trebuie sa aleaga duminica intre doi candidati care nu au stralucit in campania electorala.

Adrian Nastase, despre dezbaterea Ponta-Iohannis: Victor, spune ca esti de acord cu propunerea lui Iohannis

Fostul premier Adrian Nastase, care si-a petrecut in inchisoare un an si jumatate, il indeamna pe Victor Ponta sa accepte provocarea lansata de Klaus Iohannis, de a respinge proiectul de lege privind amnistia si gratierea din Parlament. Fostul premier spune ca respingerea proiectului din Parlament nu va conduce la ingroparea definitiva a legii amnistiei si a gratierii.

PSD respinge propunerea lui Iohannis. Alesii amana discutiile referitoare la legea amnistiei

Conducerea Camerei Deputatilor a respins, joi, propunerea PNL referitoare la convocarea alesilor, in vederea introducerii proiectului legii amnistiei si gratierii pe ordinea de zi, pentru a fi respins de deputati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )