Libnet.ro
UNICEF

01:06

Valeriu Zgonea a participat la intalniri oficiale in Slovacia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Valeriu Zgonea a participat la intalniri oficiale in Slovacia

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a participat, sambata, in cadrul vizitei oficiale pe care a efectuat-o in Republica Slovaca, la ceremoniile prilejuite de implinirea a 71 de ani de la Insurectia Nationala Slovaca, informeaza un comunicat de presa, remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Valeriu Zgonea, vizita oficiala in Slovacia

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, efectueaza in perioada 28-29 august, impreuna cu o delegatie parlamentara, o vizita oficiala in Republica Slovaca, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Valeriu Zgonea: Imigratia e principala problema cu care se confrunta UE, trebuie o solutie deplin acceptata

Imigratia este principala problema cu care se confrunta in acest moment UE si ar putea deveni, in lipsa unor masuri ferme si rapide, cea mai grava criza umanitara din istoria noastra recenta, spune presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, dupa.

Valeriu Zgonea: Imigratia este principala problema cu care se confrunta in acest moment Uniunea Europeana. Trebuie sa gasim o solutie deplin acceptata

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a precizat vineri, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca in lipsa unor masuri ferme si rapide, problema imigratiei s-ar putea transforma cea mai grava criza uman.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2266 seconds )