Libnet.ro
UNICEF

00:07

Valeriu Zgonea s-a casatorit sambata, la Palatul Snagov

Hotnews Hotnews,
 Valeriu Zgonea s-a casatorit sambata, la Palatul Snagov

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea s-a casatorit sambata, la Palatul Snagov, cu o fosta angajata de la cabinetul sau parlamentar, mai tanara cu 16 ani, relateaza Stirile ProTV. Este a doua casnicie pentru seful deputatilor. continuă pe Hotnews

Valeriu Zgonea s-a insurat pentru a doua oara. Cine este mireasa

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a casatorit, sambata, pentru a doua oara, cu Laura Bumbu, fosta sa angajata de la cabinetul parlamentar. Cununia a avut loc la Biserica Sf. Gheorghe Nou, iarpetrecerea, la Palatul Snagov, in prezenta a peste 300 de invitati.

Valeriu Zgonea se insoara sambata cu Laura Bumbu, fost consilier al secretarului de stat de la Transporturi

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, se insoara sambata, 4 iulie 2015, cu Laura Bumbu la Palatul Snagov, aceasta fiind cea de-a doua casatorie a politicianului. La nunta sunt asteptati circa 300.

Valeriu Zgonea se insoara

Valeriu Zgonea, vicepresedinte al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se insoara azi. Nunta are loc la Palatul Snagov. Marele absent este chiar premierul Ponta, aflat in Turcia.

Nunta mare in PSD. Valeriu Zgonea se insoara pentru a doua oara

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, se casatoreste astazi, pentru a doua oara. Aleasa este Laura Bumb, care a lucrat o perioada chiar la cabinetul parlamentarului. Nunta va avea loc la Palatul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )