Libnet.ro
UNICEF

10:30

Valeriu Zgonea, la sediul DNA. Presedintele Camerei Deputatilor, audiat de procurori

Antena3 Antena3,
Valeriu Zgonea, la sediul DNA. Presedintele Camerei Deputatilor, audiat de procurori

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a ajuns vineri dimineata, la sediul DNA. Deocamdata nu se cunosc informatii despre dosarul in care Valeriu Zgonea este audiat. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Valeriu Zgonea, audiat la sediul DNA: Nimeni nu e mai presus de lege

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a ajuns vineri dimineata, la sediul DNA. Deocamdata nu se cunosc informatii despre dosarul in care Valeriu Zgonea este audiat. Stire in curs de.

Liviu Dragnea, despre schimbarea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor: Cu Zorro e foarte greu sa te bati

'Cu Zorro e foarte greu sa te bati, a declarat joi presedintele PSD, Liviu Dragnea, facand referire la schimbarea lui Valeriu Zgonea de la conducerea Camerei Deputatilor, informeaza.

Valeriu Zgonea la DNA

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a ajuns, in aceasta dimineata la DNA, pentru a da declaratii intr-un dosar de coruptie.

Valeriu Zgonea, la DNA. Audierile, in dosarul in care este cercetata Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a facut o vizita la DNA. Zgonea a fost audiat astazi de procurorii anticoruptie in dosarul in care Olguta Vasilescu este acuzata de luare de mita, ab.

Valeriu Zgonea, la DNA. El a fost citat in calitate de martor in dosarul in care este anchetata Lia Olguta Vasilescu

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Surse judiciare au precizat ca acesta a fost citat in calitate de martor in dosarul in care primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, este acuzata de luare de mita.

Aparitie surprinzatoare la DNA: Valeriu Zgonea s-a prezentat la sediul anticoruptie (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a prezentat in dimineata zilei de 13 mai la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, dar nu se cunoaste motivul pentru care acesta s-a deplasat in fa.

UPDATE. Valeriu Zgonea, chemat la DNA in dosarul Olgutei Vasilescu

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a venit, vineri dimineata la DNA. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi fost citat de procurori ca sa dea declaratii in calitate de martor in dosarul primarului PSD din Craiova, Lia Olguta Vasilescu.

Valeriu Zgonea, de la Mihai Viteazul la Zorro: E important sa facem in viata ce consideram necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezista! (FOTO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a postat marti pe Facebook, un mesaj in care le multumeste sustinatorilor sai. Alaturi de mesajul adresat prietenilor virtuali, Zgonea a adaugat o.

Radu Banciu: Este oportuna chemarea lui Zgonea la DNA, poate ca se mai afla ceva despre acest dosar tentacular al primaritei Lia Olguta Vasilescu (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 12 mai, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este citarea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, la sediul Directiei Nationale.

Smecherie a la Zgonea: SMS-ul prin care fostul PSD-ist a ramas in fruntea Camerei Deputatilor

Revocarea lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor pare sa puna probleme pesedistilor, in contextul in care presedintele Camerei are capacitatea de a-si bloca propria revocare. Ba mai mult, se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )