Libnet.ro
UNICEF

10:00

IN VALOARE DE 10 MILIOANE EURO Libra Internet Bank pregateste prima sa lansare de obligatiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN VALOARE DE 10 MILIOANE EURO Libra Internet Bank pregateste prima sa lansare de obligatiuni

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria sa, in valoare de 10 milioane euro, anunta un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria bancii, in valoare de 10 milioane euro

Libra Internet Bank va desfasura, prin intermediul Tradeville, un plasament privat de obligatiuni in valoare de 10 milioane euro, cu posibilitatea majorarii sumei. Obligatiunile vor fi subordonate si vor avea o scadenta de 10 ani, arata un comunicat remis Redactiei.

BNR a lansat o licitatie de 1,6 milioane euro pentru modernizarea grupurilor sanitare

Banca Nationala a Romaniei BNR) a lansat o licitatie de 7,72 milioane lei 1,6 milioane euro), fara TVA, pentru modernizarea grupurilor sanitare din sediul central situat in Bucuresti, pe strada Doamnei, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Libra Bank pune pe masa obligae155;iuni an euro cu dobanda de pacentna la 5%

Libra Internet Bank va desfae153;ura, prin intermediul casei de brokeraj Tradeville, un plasament privat de obligae155;iuni an valoare de 10 milioane euro, cu posibilitatea majorarii sumei. Obligae155;iunile vor fi subordonate e153;i vor avea o scadene155;a de 10 ani.

Patru autobuze ecologice, achizitionate printr-un proiect european in valoare de 2,7 milioane de euro pe malul Borcei

Autoritatile locale din Calarasi au accesat o noua finantare europeana. 2,7 milioane de euro sunt atrase pentru achizitia a 4 autobuze cu sistem de propulsie ecologica, modernizarea statiilor de calatori, sistem de ticketing si de info-calatori. Cresterea confortului si a sigurantei calatorilor care folosesc transportul public in comun este motivul care a stat la baza noului proiect.

HORNBACH - investitie de 2,8 milioane euro in extinderea magazinului din Sibiu

Hornbach Romania, anunta extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3. 500 mp in urma unei investitii de 2,8 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

HORNBACH - investitie de 2,8 milioane euro in extinderea magazinului din Sibiu

Hornbach Romania, , anunta extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3. 500 mp in urma unei investitii de 2,8 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ANUL TRECUT Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 35 milioane euro

Pentru 2020, compania si-a propus afaceri de 40 milioane euro Grupul Gral Medical si-a crescut business-ul cu 13%, anul trecut fata de 2018, ajungand la o cifra de afaceri de 35 milioane euro. Compania isi mentine cresterea cu doua cifre pe fondul dezvoltarii unor proiecte noi pe piata serviciilor medicale, proiecte ce au implicat deschiderea de centre medicale sub brandul OncoFort sau a diviziei de laboratoa and 172;re Gral. Cele mai importante cresteri peste medie au fost inregis and 172;trate pe segmentele paraclinic analize medicale de laborator si imagistica), oncologic chimioterapie si radioterapie), segmentul care a avut o crestere mai lenta fiind cel al serviciilor corporate.

Finantare de 6,8 milioane euro: Google si Toyota investesc intr-o aplicatie de transport in comun

WhereIsMyTransport, un startup care a dezvoltat o aplicatie care ajuta oamenii sa se deplaseze utilizand transportul in comun, a obtinut investitii in valoare de 6,8 milioane de euro, intr-o runda de finantare la care au participat Google si Toyota.

Bunuri in valoare de peste 9 milioane de lei, sechestrate in dosarul fraudei bancare

Agentia pentru recuperarea bunurilor infractionale ARBI) a aplicat sechestru, saptamana trecuta, pe bunuri in valoare de 9,7 milioane de lei in dosarul fraudei bancare.

Fonduri Europene pentru firme in 2020: inca 61 milioane euro in 10 judete, prin POR 2.2-IMM. inscrieri pana pe 24 martie

Firmele micro, mici si mijlocii IMM) din 10 judete vor avea la dispozitie 61,18 milioane de euro in plus, in apelul de proiecte pentru care se fac inscrieri pana pe 24 martie 2020, in cadrul liniei de finantare POR 2. 2-IMM, a anuntat luni Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )