Libnet.ro
UNICEF

01:05

Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova

Antena3 Antena3,
Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anulat vizita pe care urma sa o efectueze miercuri la Moscova cu scopul de a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, pe tema crizei din Ucraina, au. continuă pe Antena3

Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova - surse.

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anulat vizita pe care urma sa o efectueze miercuri la Moscova cu scopul de a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, pe tema crizei din Ucraina, au declarat surse europene marti, relateaza AFP. Misiunea a fost anulata deoarece rusii au facut-o publica, a declarat aceasta sursa. Mai multe surse europene au dat asigurari ca vizita urma sa ramana confidentiala, dar ca partea rusa a dezvaluit-o. Citeste si: UPDATE Ucraina nu va .

Surse: Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova, unde urma sa se intalneasca cu Vladimir Putin

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anulat vizita pe care urma sa o efectueze miercuri la Moscova cu scopul de a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, au declarat surse europene.

Herman Van Rompuy se va intalni, miercuri, cu presedintele rus la Moscova

Presedintele ConsiliuluiEuropean Herman Van Rompuy se va intalni, la o zi dupa alipirea Crimeei la Rusia, cu presedintele Vladimir Putin, la Moscova. Potrivit unor surse diplomatice citate de AFP, vizita ar.

Surse: Van Rompuy se va intalni cu Putin miercuri, la Moscova.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, va efectua, miercuri, o vizita la Moscova, unde se va intalni cu Vladimir Putin, au declarat surse diplomatice marti, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei Aceasta vizita urmeaza sa aiba loc cu o zi inainte de summitul sefilor de stat si de guverne UE care, potrivit lui Van Rompuy, urmeaza sa-si reitereze mesajul ferm dupa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )