Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vandam a fost retinut de politistii din Iasi

Antena3 Antena3,
Vandam a fost retinut de politistii din Iasi

Interlopul Vandam Constantin a fost retinut de politistii din Iasi. impotriva lui a depus plangere senatorul Ionel Agrigoroaei, care l-a acuzat ca i-a furat 50. 000 de euro din casa, dar si mai multe. continuă pe Antena3

Un anchetator rus a fost retinut in timp ce primea un milion de dolari mita

Un anchetator din cadrul Comitetului rus de ancheta a fost retinut in timp ce primea un milion de dolari mita, a anuntat marti Iulia Ivanova, adjunct al sefului departamentului din Moscova al Comitetului de.

Procurorul de la Parchetul Tribunal Bucuresti, prins in timp ce lua mita de la un inculpat, a fost retinut

Procurorul Stefan Crisu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA, fiind prins in flagrant, in timp ce primea mita de la un inculpat, scrie Mediafax. Potrivit unor surse.

Procuror de la Parchetul Tribunal Bucuresti, prins in timp ce lua mita de la un inculpat, a fost retinut

Procurorul Stefan Crisu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA, fiind prins in flagrant, in timp ce primea mita de la un inculpat, scrie Mediafax. Potrivit unor surse.

Procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, prins in flagrant luand mita, a fost retinut de DNA

Procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, prins in flagrant in timp ce primea mita, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit surselor citate, Stefan Crisu a fost prins duminica in timp ce primea 2. 000 de euro de la o persoana inculpata intr-un dosar la o alta unitate de parchet si careia i-a promis ca va interveni pentru rezolvarea dosarului sau.

Procurorul de la Parchetul Capitalei, prins in timp ce primea 2.000 de euro mita, a fost retinut

Procurorul Stefan Crisu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), el fiind prins in flagrant, duminica, in timp ce primea bani de la un inculpat. Anchetatorii vor cere, luni, arestarea preventiva a magistratului.

Interlopul care i-a sapat groapa unui parlamentar a fost retinut dupa jumatate de an de la fapta. Vandam, acuzat ca a furat 50.000 de euro

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean au dispus retinerea pentru 24 de ore a interlopului Vandam Constantin, din clanul tiganesc Tanase. Vandam va fi dus azi la Parchet unde se va stabili daca se va propune sau nu arestarea preventiva.

Fost secretar de stat in MSI, Constantin Fecioru, retinut de DNA

ACTUALIZARE 20:03 Felicitari electorale ale fostului ministru Valerian Vreme, distribuite de Posta Romana Un numar de 14. 280 de felicitari de Craciun, destinate electorilor lui Valerian Vreme din judetul Bacau, au fost distribuite de Posta Romana, informatia fiind prezenta in dosarul in care fostul secretar de stat Constantin Fecioru a fost retinut.

Brasoveanul Marius Fecioru, fost secretar de stat MCSI, a fost retinut de DNA

Brasoveanul Marius Constantin Fecioru, fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale MCSI), a fost retinut, ieri, de procurorii DNA, dupa ce, initial, fusese invitat pentru audieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )