Libnet.ro
UNICEF

18:01

VANDUT: Militari Shopping Centre, tranzactie de 95 de milioane de euro. Atrium iese din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VANDUT: Militari Shopping Centre, tranzactie de 95 de milioane de euro. Atrium iese din Romania

Atrium European Real Estate anunta vanzarea centrului comercial Militari Shopping Centre din Bucuresti catre MAS Real Estate. Prin aceasta tranzactie, in valoare de 95 de milioane de euro, un nivel cu 9% mai mare fata de cea din raportul financiar la. continuă pe Wall-Street Ro

Netcity Telecom a luat o facilitate de credit de 10 milioane euro

Netcity Telecom a anuntat luni ca a semnat pe 19 aprilie majorarea facilitatii de credit de tip club loan mai vechi, in valoare de 36 millione euro, cu o noua facilitate, in valoare de 10 milioane euro, cu un sindicat de banci format din Banca Comerciala Romana BCR) si BRD Groupe Societe Generale.

Fonduri europene 2018: Cte 200.000 Euro-7,5 milioane Euro pentru startupuri si alte firme, n clustere de inovare. Descarca propunerea de ghid

Start-up-urile romanesti si alte firme cu activitati de inovare vor putea obtine fonduri europene pe proiecte derulate in cadrul unor clustere de cercetare-dezvoltare, de 200. 000 de euro - 7,5 milioane de euro, printr-o linie de finantare aflata in pregatire.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 8,82 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 41,03 milioane de lei 8,82 milioane de euro).

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )