Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vanghelie spune despre Victor Ponta, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea ca au monopolizat toate contractele publice/ Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum

Hotnews Hotnews,
 Vanghelie spune despre Victor Ponta, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea ca au monopolizat toate contractele publice/ Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum

Vanghelie i-a acuzat pe Victor Ponta si Sebastian Ghita ca au monpolizat toatele licitatiile importante de la guvern, fie direct, fie prin interpusi. Acesta l-a acuzat si pe Liviu Dragnea ca, firma de care-si leaga numelle, Tel Drum, are contracte in fiecare comuna. Au monopolizat, prin diferite alte persoane, toate contractele publice. Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Stiti cum se spune la Guvern cand e vreo licitatie? Stati ca acolo e bagat Sebi Ghita. Sunt oameni pusi de el, a declarat Vanghelie. continuă pe Hotnews

Anda Adam se pregateste de nunta: Voi fi o mireasa foarte sexy si zurlie Uite ce spune despre Victor Slav

Anda Adam se iubeste de cateva luni cu Andrei, un tanar din Constanta, cu care are planuri mari de casatorie.

Noi imagini din vacanta lui Victor Ponta in Dubai, prezentate de Romania Tv

Postul de televiziune Romania Tv a anuntat, duminica seara, ca premierul Victor Ponta s-a aflat in ultimele zile in Emiratele Arabe Unite. Premierul a urmarit ultima cursa a sezonului 2014 din Formula 1, care a avut loc, duminica, la Abu Dhabi. Victor Ponta s-a fotografia cu o romanca maritata cu un arab, dar si cu o alta fata din Romania care lucreaza la un restaurant, la care premierul a luat masa. Primul ministru al Romaniei se afla in concediu, lucru anuntat cu mult imp inainte de alegerile prezidentiale, a anuntat postul tv patronat de Sebastian Ghita. Romania Tv nu a pomenit insa despre faptul ca Sebastian Ghita, deputat PSD si om de afaceri, este impreuna cu Victor Ponta in vacanta si nici nu a prezentat imagini cu cei doi.

Sebastian Ghita: Ion Iliescu nu mai poate fi un simbol al partidului

ACTUALIZARE 19:13 Sebastian Ghita a declarat ca Ion Iliescu nu mai poate fi un simbol al PSD deoarece nu mai reprezinta generatia actuala de tineri. * Ponta, despre excluderi: Majoritatea covarsitoare a decis ca trebuie sa ne despartim drumurile * Ponta: in formula noua a USL, dorim sa prezentam o formula restructurata de Guvern * Ioan Rus: Au fost 80 si ceva de voturi pentru excluderile din partid * Sova: Am fost exclus, accept sanctiunea, e justificata * Vanghelie: A fost o executie * Geoana, Sova si Vanghelie, exclusi din PSD.

Sebastian Ghita se erijeaza in reformistul PSD: E momentul ca Ion Iliescu sa se retraga, nu mai poate fi un simbol al PSD / Coruptia e pentru Romania mai rea decat cancerul

Deputatul PSD Sebastian Ghita a afirmat imediat dupa sedinta de joi a conducerii PSD, ca Victor Ponta trebuie sa reformeze in profunzime PSD. Ghita a cerut retragerea din partid a lui Ion Iliescu, adaugand ca Toti cei cu probleme cu arestari preventive si situatii grave trebuie suspendati din PSD. Ne trebuie un cod de integritate si o comisie centrala cu putere de decizie, potrivit EVZ. Ghita i-a numit pe Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Mocanu, Pendiuc, Hrebenciuc, dar si altii sunt exemple vii ale perceptiei ca este PSD ar fi un partid corupt.

Sebastian Ghita: E momentul ca Ion Iliescu sa se retraga. Toti cei cu probleme trebuie suspendati din PSD

Deputatul PSD Sebastian Ghita afirma, intr-o declaratie data publicitatii imediat dupa sedinta conducerii PSD, ca Victor Ponta trebuie sa reformeze in profunzime PSD. El a cerut totodata retragerea din partid a lui Ion Iliescu.

Victor Ponta: Actuala conducere PSD va fi pana in primavara. Nu ne retragem de la guvernare. Geoana, Sova si Vanghelie au fost sanctionati cu excluderea din partid

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la finalul CExN al partidului ca prima decizie luata a fost aceea de a organiza forumurile principale de conducere ale partidului in primavara lui 2015, cea de-a doua.

Victor Ponta: Actuala conducere PSD va fi pana in primavara. Nu ne retragem de la guvernare. Geoana, Sova si Vanghelie au fost sanctionati cu excluderea din partid (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la finalul CExN al partidului ca prima decizie luata a fost aceea de a organiza forumurile principale de conducere ale partidului in primavara lui 2015, cea de-a doua.

VIDEO Victor Ponta, dupa Comitetul Executiv National al PSD: Trebuie sa gasim o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut, comunism, baroni locali si corupti / Congres in primavara lui 2015. Nu ne retragem de la guvernare; ne prezentam in Parla

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca Partidul Social Democrat are nevoie de un nou proiect, o solutie care sa arate foarte clar ruperea de trecut si care sa scape formatiunea de imaginea unui partid al comunistilor, al baronilor locali si protector al coruptilor. Liderul PSD a mai anuntat ca PSD se va reuni in Congres in primavara anului viitor, cand va fi aleasa o noua conducere a partidului. Totodata, in cadrul CExN s-a mai decis ramanerea PSD la guvernare si continuarea proiectelor, urmand ca Victor Ponta sa se prezinte in fata Parlamentului cu o formula restructurata de Guvern si cu bugetul pentru 2015.

Mircea Geoana: Victor Ponta a santajat partidul cu guvernarea

Senatorul Mircea Geoana a afirmat joi seara, pentru B1 TV, ca Victor Ponta si-a santajat partidul cu depunerea mandatului si pierderea guvernarii pentru ca liderii sa voteze excluderea din PSD a lui Sova, Geoana si Vanghelie.

Sebastian Ghita: Cred ca e momentul ca Ion Iliescu sa se retraga

Deputatul PSD Sebastian Ghita afirma, intr-o declaratie data publicitatii joi, dupa sedinta conducerii PSD, ca e momentul ca Ion Iliescu sa se retraga si ca ar trebui si ca toti cei cu probleme sa fie suspendati din partid, enumerandu-i pe Mazare, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )