Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vanilia a devenit mai scumpa decat argintul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanilia a devenit mai scumpa decat argintul

Pretul vaniliei a crescut puternic in ultimii doi ani, la aproximativ 600 de dolari kilogramul, si a ajuns mai mare decat cel al argintului, dand fiori producatorilor de inghetata, relateaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Vanilia a devenit mai scumpa decat argintul

Pretul vaniliei a crescut in ultimii doi ani, afectandu-i pe producatorii de inghetata din Marea Britanie, transmite BBC. Pretul mediu al unui kilogram de boabe de vanilie este de 600 de dolari, mai mult deca.

Conservatorii Theresei May obtin rezultate mai bune decat se preconiza in alegerile locale din Anglia. Ukip se prabuseste

Partidul Conservator al premierului britanic Theresa May se indreapta vineri catre rezultate mai bune decat se preconizau in alegerile locale din Anglia, potrivit unor rezultate partiale, care arata totodata un avans usor al opozitiei laburiste, relateaza AFP.

Conservatorii obtin rezultate mai bune decat se preconiza

Partidul Conservator al premierului britanic Theresa May se indreapta, astazi, catre rezultate mai bune decat se preconizau ,in alegerile locale din Anglia, potrivit unor rezultate partiale, care arata totodata un avans usor al opozitiei laburiste, relateaza AFP.

Iancu Guda: O firma intrata in insolventa acum genereaza probleme financiare partenerilor cu 70% mai mari decat in 2007

Firmele active din Romania sunt, in prezent, mult mai vulnerabile la o eventuala criza financiara decat erau in 2007, sustine analistul economic Iancu Guda. Care sunt cauzele? Companiile sunt mult mai indatorate, in special pe termen scurt, si, in mare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )