Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vanzari de 165 de milioane de euro pentru eMAG anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzari de 165 de milioane de euro pentru eMAG anul trecut

EMAG a generat, anul trecut, vanzari de 165 de milioane de euro, inregistrand o crestere de 14% fata de anul anterior, de trei ori mai mare decat cea a pietei de electroIT, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea a luat 56,8 milioane euro pentru 1,11% din Petrom

Fondul Proprietatea FP) a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom SNP), din pachetul de 1,77% pe care intentiona sa il cedeze, la un pret cu 6% sub piata, incasand astfel 246,6 milioane lei 56,8 milioane euro).

Un produs vandut la fiecare 10 secunde. Vezi ce vanzari a avut eMAG anul trecut.

In 2012, eMAG a generat vanzari de 165 de milioane de euro, inregistrand o crestere de 14% fata de anul anterior, de trei ori mai mare decat cea a pietei de electroIT. Daca la inceputul anului ne asteptam la o crestere de 10% a pietei electroIT, aceasta nu a depasit 4,5%, chiar si cu ajutorul evenimentului de shopping Black Friday, care a generat 78% din cresterea intregului an, declara Iulian Stanciu. Din perspectiva retailului online stam insa mai bine decat multe alte tari.

Electrica imprumuta 55 milioane euro pentru un parc eolian

Electrica SA liciteaza contractarea unui credit in suma maxima de 55 milioane de euro.

Sub estimari: Afacerile eMag au ajuns la 165 mil. euro, mai putin cu 15 mil. euro fata de tinta propusa

Magazinul online eMag a avut anul trecut o cifra de afaceri de 165 milioane euro, in crestere cu 13,8% fata de 2011, a declarat Iulian Stanciu, directorul general al Dante International, compania care gestioneaza site-ul, scrie Mediafax .

Teraplast a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, prin Raiffeisen Leasing IFN

Consiliul de Administratie al Teraplast a anuntat astazi ca a contractat o linie de finantare de 1,4 milioane euro, pentru achizitionarea de utilaje, echipamente si autoturisme in sistem leasing financiar, prin Raiffeisen Leasing IFN, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Romania isi plateste datoria. Peste 165 milioane de euro vor fi platite de tara noastra catre FMI

Peste 165 de milioane de euro urmeaza sa fie platite astazi de tara noastra catre Fondul Monetar International FMI). Suma reprezinta rambursarile de rate de capital si plata dobanzilor si comisioanelor.

Marelvi a obtinut o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro

Marelvi, compania care importa si distribuie brandul Liebherr in tara noastra, a obtinut in 2012 o cifra de afaceri de circa 38 milioane euro, in crestere fata de anul precedent, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Afacerile Danone au crescut usor anul trecut, la 113 mil. euro

Danone Romania, cel mai important jucator din industria lactatelor, a afisat anul trecut o crestere usoara a afacerilor, pana la 506 mil. lei 113 mil. euro), anunta compania.

Conexiunile de acces fix la internet in banda larga au crescut anul trecut cu 7,9%

Numarul de conexiuni de acces fix la internet in banda larga a crescut anul trecut cu 7,9%, la 3,5 milioane, rata de penetrare la 100 locuitori ajungand 18,6%, cu 1,4 puncte procentuale mai mult fata de anul precedent, potrivit datelor ANCOM.

Doua companii chineze vor sa investeasca 300 milioane euro in mine viabile si Termocentrala Mintia

Doua companii chineze intentioneaza sa investeasca intre 200 si 300 de milioane de euro pentru Termocentrala Mintia si alti 60 de milioane de euro pentru unitatile miniere viabile, a declarat directorul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )