Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vanzari de aproape 100 milioane lei in 2018 pentru Sunimprof Rottaprint din etichete autoadezive

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vanzari de aproape 100 milioane lei in 2018 pentru Sunimprof Rottaprint din etichete autoadezive

Sunimprof Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografica producatoare de etichete autoadezive si ambalaje flexibile din Romania, a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de circa 98,8 milioane de lei, in crestere cu 9 procente fata de anul precedent. continuă pe Wall-Street Ro

Piata de imbracaminte pentru copii, profitabila: vanzari de 44 milioane lei pentru SMYK si un nou magazin, in Baia Mare

Dupa ce in 2018 a inregistrat vanzari de 44 milioane lei, cu 30% mai mari decat in anul anterior, retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 1 martie un nou magazin, la Baia Mare, ajungand astfel la o retea de 14 magazine in Romania. Pentru anul.

Conpet, contract de aproape 309 milioane lei cu OMV Petrom

Conpet Ploiesti a incheiat astazi un contract pentru transportul titeiului cu OMV Petrom, in suma de 308,746 milioane lei, conform unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

Romanii au cumparat titluri de stat de aproape 700 milioane de lei

Suma investita de romani in titlurile de stat destinate exclusiv populatiei a fost de 694,43 milioane de lei, informeaza Ministerul Finantelor Publice, intr-un comunicat.

Romanii au cumparat titluri de stat de aproape 700 de milioane de lei

Suma investita de romani in titlurile de stat destinate exclusiv populatiei a fost de 694,43 milioane de lei, informeaza Ministerul Finantelor Publice, intr-un comunicat.

IN 2018: Veniturile Sunimprof Rottaprint se apropie de 100 milioane de lei

Sunimprof Rottaprint, a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de circa 98,8 milioane de lei, in crestere cu 9 procente fata de anul precedent.

CEDO condamna statul roman trebuie sa plateasca aproape 3 MILIOANE DE EURO pentru nerespectarea dreptului de proprietate

Romania pierde noi procese la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Astfel, statul roman trebuie sa plateasca 2. 632 euro in cazul unor dosare din perioada 2003-2008, ce vizeaza dreptul de proprieta.

DOUA LINII ELECTRICE SUBTERANE DE INALTA TENSIUNE IN BUCURESTI Investitie de 24,35 milioane lei a E-Distributie Muntenia

E-Distributie Muntenia a investit 24,35 milioane de lei in constructia a doua noi linii electrice subterane de inalta tensiune in Bucuresti, pentru a spori capacitatea retelei si a imbunatati calitatea serviciului de distributie si siguranta in alimentarea cu energie electrica a peste 100. 000 de clienti din zona centrala si nordica a orasului, a trasmis compania printr-un comunicat.

AFCN aloca 15,4 milioane lei pentru proiecte culturale

Administratia Fondului Cultural National AFCN) a anuntat ca aloca, pentru sesiunea II/2019, suma de 15,4 milioane de lei pentru proiecte culturale din 11 arii de finantare.

Primaria Capitalei vrea sa exproprieze un teren detinut de o firma controlata de Puiu Popoviciu pentru a amenaja un spatiu verde la Piata Sudului / Costul total 7,1 milioane lei

Primaria Capitalei vrea sa exproprieze terenul care inconjoara complexul Big Berceni, circa 4. 450 mp, pentru a amenaja spatiu verde. Pretul propus este de 7,1 milioane lei si include si circa 1. 000 mp de constructii. Complexul Big Berceni si terenul aferent este detinut de societatea Baneasa Investment, controlata de omul de afaceri Puiu Popoviciu. Acum pe acest teren se afla mai multe tarabe.

MFP a atras, vineri, 45 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 45 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 410 milioane de lei la o dobanda de 4,27% pe an, printr-o emisiune de titluri de stat cu o maturitate reziduala de 64 de luni, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )