Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vanzari auto record in SUA, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzari auto record in SUA, anul trecut

Vanzarile auto din SUA au inregistrat un nou record anul trecut, iar majoritatea analistilor asteapta pentru acest an un nou varf. continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarile auto din SUA au inregistrat un nou record anul trecut, de 17,4 milioane unitati

Vanzarile auto din SUA au inregistrat un nou record anul trecut, de 17,4 milioane de autovehicule, potrivit Reuters.

Vanzarile Audi au crescut cu 3,5% anul trecut, la un nou record, peste 1,8 milioane de masini

Vanzarile la nivel global ale Audi au crescut anul trecut cu aproximativ 3,5%, la un nou record, de peste 1,8 milioane de masini, sustinute de un avans de 11% pe piata din Statele Unite, potrivit Reuters.

Dacia a vandut anul trecut 100.000 de automobile pe cea mai mare piata a sa: Franta

Dacia a vandut anul trecut 100. 000 de unitati pe piata franceza, inregistrand un recul de 5% fata de 2014, arata datele organizatiei franceze CCFA. Vanzarile de masini noi in Franta au avansat cu 6%, Hyundai si MINI avand cele mai mari cresteri procentuale. Grupurile auto franceze au 57% din piata totala, iar grupul Volkswagen - implicat in uriasul scandal al emisiilor - are 12%.

Mazda a vandut anul trecut 1.100 de masini in Romania

Vanzarile Mazda in Romania au crescut cu 36% anul trecut, la 1. 095 de unitati, producatorul japonez inregistrand astfel o cota de piata de 2%, comparativ cu 1,7% in 2014, conform Mediafax .

Bursa romaneasca a adus anul trecut un randament de 3%, de aproape cinci ori mai mic decat in 2014 si doar cu putin peste dobanzile la banci

Bursa a adus investitorilor, anul trecut, un randament de 3,1%, usor peste dobanzile din banci, dar de aproape cinci ori mai mic fata cel de anul trecut, evolutia pietei locale fiind determinata semnificativ de factori externi, in timp ce lichiditatea a scazut cu o treime, urmand trendul regional.

Veniturile bugetare colectate de ANAF au crescut anul trecut cu aproape 14 miliarde de lei

Veniturile colectate la bugetul de stat au crescut anul trecut cu aproape 14 miliarde de lei fata de 2014, ajungand la 196,24 miliarde de lei, in timp ce incasarile din TVA au fost cu 12% mai mari, transmite Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), prin intermediul unui comunicat de presa remis redactiei.

Turism de Revelion: Statiunile balneare au avut mai multi turisti decat anul trecut, dar numarul total de turisti romani care si-au petrecut Revelionul in tara a scazut cu 3,5%

Peste 147. 000 de romani si-au petrecut Revelionul in statiunile din tara, in scadere cu 3,5% fata de anul trecut, potrivit datelor furnizate de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc. Si numarul de turisti romani care au plecat in strainatate a scazut cu 5% fata de anul precedent. Statiunile interne care au inregistrat cresteri ale numarului de turisti sunt in cele balneare + 4%), litoral si Delta Dunarii.

Tesla Motors a livrat peste 50.000 de masini anul trecut. Doar 208 dintre ele au fost din cel mai nou model

Tesla Motors a anuntat ca si-a indeplinit tintele pentru 2015, livrand peste 50. 000 de masini, dintre care in ultimul trimestru au ajuns la clienti 17. Marea majoritate au fost Model S, in timp ce din SUV-ul Model X s-au livrat doar 208 unitati in cele doua luni de comercializare, scrie Fortune. Pentru anul in curs compania nu asteapta o crestere substantiala a productiei totale, estimand maxim 52. 000 unitati.

Un doljean a colectat cei mai multi bani din chirii: peste un million de lei anul trecut

Un barbat din judetul Dolj a incasat in anul 2015 1. 948 de lei din chirii. A platit la stat impozit pe venit de 185. 751 de lei pe tot anul.

Fluturi, Suge-o Ramona si Cincizeci de umbre ale lui Grey au fost printre cartile preferate de romani anul trecut

In anul 2015 romanii si-au pastrat preferintele pentru cartile cu povesti de dragoste, cu aer siropos si mister in povestire conform topului realizat de Elefant. ro pentru cele trei categorii deja consacrate: autori romani, autori straini si carte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )