Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vanzari record pentru Renault-Nissan, in primul semestru din 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzari record pentru Renault-Nissan, in primul semestru din 2017

Alianta Renault-Nissan, extinsa in urma achizitionarii Mitsubishi Motors, a raportat, ieri, o crestere de 7% a vanzarilor in primul semestru din 2017, la 5,27 milioane de vehicule, se arata intr-un comunicat al aliantei, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor: Deficit bugetar de 6,3 miliarde lei, cu peste 60% mai mare decat anul trecut, in primul semestru din 2017

Ministerul Finantelor a transmis marti, printr-un comunicat de presa ca executia bugetului general consolidat s-a incheiat, pe primul semestru al acestui an, cu un deficit de 6,3 miliarde lei, fata de.

Bursa Romana de Marfuri a incheiat primul semestru din 2017 cu cifre peste asteptari

Exista jucatori in piata care au acuzat insa contractele BRM de o lipsa de transparenta. De cealalta parte, conducerea Bursei sustine ca nu s-a abatut de la reglementarile ANRE, ba mai mult a.

Topul asiguratorilor in primul trimestru din 2017: Lider era City Insurance, asigurator abia iesit din redresare financiara, urmat de Allianz-Tiriac Asigurari si Euroins

City Insurance, asigurator care a iesit in aceasta luna din redresare financiara, se afla pe primul loc in piata de asigurari generale si de viata) in functie de volumul de prime brute subscrise in primul trimestru din acest an, cu o cota de piata de 14,01%, urmat de Allianz-Tiriac Asigurari cota de piata de piata de 13,19%) si Euroins cota de piata de 12%) arata datele publicate vineri de ASF. In primele trei luni din acest an, veniturile din piata asigurarilor au depasit 2,73 miliarde lei, in crestere cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Turbomecanica a inregistrat un profit net de circa 6,83 milioane lei, in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat un profit net de circa 6,83 milioane lei, in primul semestru din acest an, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut de doua ori si jumatate in primul semestru

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a depasit 400 milioane euro in prima jumatate a anului, in crestere cu 156% fata de aceeasi perioada din 2016, reiese din analiza publicata azi de compania de consultanta imobiliara Colliers, care mai arata ca volumul total al investitiilor poate ajunge la 1 miliard euro in 2017.

ONS: Cresterea economiei britanice a incetinit semnificativ in primul semestru

Moneda britanica, lira sterlina, a fluctuat ieri, pe pietele externe, dupa ce Oficiul National de Statistica ONS) a publicat datele privind evolutia economiei Regatului Unit, din care rezulta o crestere inceata a acesteia.

CET Govora a realizat un profit net de 30,6 milioane lei, in primul semestru

Producatorul de energie termica si electrica CET Govora, aflat in insolventa, a inregistrat in primele sase luni ale acestui an un profit net de 30,6 milioane lei, de la o pierdere neta de 5 milioane lei in perioada similara a anului anterior, ca urmare a cresterii veniturilor din productia de baza cu peste 30% si a diminuarii cheltuielilor cu peste 20%, potrivit unui comunicat de presa.

Executia bugetara s-a incheiat cu un deficit de 0,77% din PIB, in primul semestru

ACTUALIZARE 19:50 Executia bugetului general consolidat pe primele sase luni ale acestui an s-a incheiat cu un deficit de 6,3 miliarde lei, respectiv 0,77% din PIB, fata de deficitul de 3,9 miliarde lei, respectiv 0,51% din PIB, inregistrat la aceeasi perioada a anului 2016, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice, trimis Redactiei. *Tudose: Executia bugetara la sase luni nu arata foarte bine, a fost un blocaj imens.

MFP: Executia bugetara s-a incheiat cu un deficit de 6,3 miliarde lei, respectiv 0,77% din PIB, in primul semestru

ACTUALIZARE 19:50 Executia bugetului general consolidat pe primele sase luni ale acestui an s-a incheiat cu un deficit de 6,3 miliarde lei, respectiv 0,77% din PIB, fata de deficitul de 3,9 miliarde lei, respectiv 0,51% din PIB, inregistrat la aceeasi perioada a anului 2016, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP), remis in aceasta seara Redactiei. *Tudose: Executia bugetara la sase luni nu arata foarte bine, a fost un blocaj imens.

CET Govora, profit net de 30,6 milioane lei, in primul semestru

CET Govora, producatorul de energie termica si electrica, inregistreaza in primele sase luni din acest an un profit net de 30,6 milioane lei, in conditiile in care, in perioada similara a anului precedent, societatea a consemnat o pierdere neta de 5 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al Euro Insol SPRL, trimis Redactie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )