Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vanzarile de bere din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani

România Liberă România Liberă,
Vanzarile de bere din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani

Berarii germani au vandut mai putina bere in 2017, comparativ cu 2016, din cauza declinului exportur. continuă pe România Liberă

Top 10 branduri din lume. Cel mai valoros este unul de comert online mult peste liderul magazinelor traditionale

In topul celor mai valoroase branduri din lume, un retailer care activeaza online se afla pe primul loc si, ce este mai interesant, depaseste brandul care reprezinta comertul traditional. Aceiasi tendinta o intalnim si in Romania unde, in topul general al celor mai scumpe branduri romanesti comertul online este inaintea celui offline.

Productia de petrol a Statelor Unite a atins cel mai ridicat nivel dupa 1970

Productia de petrol a Statelor Unite a depasit in noiembrie 2017, nivelul de 10 milioane de barili pe zi, pentru prima oara dupa 1970, potrivit datelor Administratiei pentru Informatii in Domeniul Energiei, transmite Bloomberg, citata de news. ro.

Productia de petrol a Statelor Unite a atins cel mai ridicat nivel dupa 1970

Productia de petrol a Statelor Unite a depasit in noiembrie nivelul de 10 milioane de barili pe zi, pentru prima oara dupa 1970, potrivit datelor Administratiei pentru Informatii in Domeniul Energiei.

Bitcoin a pierdut joi 9% din valoare si valoreaza mai putin de jumatate fata de maximul din decembrie

Bitcoin, cea mai importanta criptomoneda, a pierdut 9 procente joi, pana la cel mai scazut nivel de dupa luna noimebrie, in conditiile in care interdictia Facebook fata reclamele la monedele virtuale si valul de reglementari din piata au speriat investitorii, transmite Reuters.

Locul in care se bea cea mai buna bere din lume

Cafeneaua In de Verzekering tegen de Grote Dorst din Eizeringen Lennik, Brabantul Flamand), Belgia, a fost desemnata de site-ul specializat RateBeer ca fiind cel mai bun local din lume unde se degusta.

Vanzarile evoMAG din provincie depasesc in premiera pe cele din Bucuresti

Comenzile plasate de clientii evoMAG in provincie au generat anul trecut 60% din vanzarile totale ale retailerului, categoria cu cele mai mari cresteri fiind ITC. Acesta este primul an in care vanzarile evoMAG din provincie le-au depasit pe cele.

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare. Desi nu exista un semnal ca ar veni un astfel de seism prea curand, fiecare judet al tarii va avea.

Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, plin de gunoaie. Se fac controale dupa ce a expirat contractul de curatenie

Se fac controale peste controale la Aeroportul Otopeni dupa ce a expirat contractul de curatenie. Cel mai mare aeroport din Romania, cu profit de peste 80 de milioane de euro in 2017, a ajuns sa isi cheme.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai rau. Ce oras se afla la polul opus

O cercetare DD Research a analizat perceptia romanilor asupra costului vietii din orasul si cartierul in care locuiesc corelat cu venitul lor. Orasele cu cel mai ridicat cost al vietii sunt.

Cel mai inalt barbat din lume si cea mai scunda femeie din lume au pozat impreuna. Cum arata inedita pereche FOTO

Sultan Kosen 35 de ani), cel mai inalt om din lume, si Jyoti Amge, cea mai scunda femeie din lume 24 de ani), au pozat impreuna pentru turistii din Cairo, la un eveniment organizat de Ministerul Culturii Egiptene, la Marea Piramida din Giza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )