Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vanzarile Ford in China au crescut pentru prima data in ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile Ford in China au crescut pentru prima data in ultimii trei ani

Vanzarile Ford in China - cea mai mare piata auto din lume - au crescut cu 3% in perioada aprilie-iunie 2020, fiind prima crestere trimestriala din ultimii aproape trei ani. continuă pe Ziarul Bursa

PSD, acuze la PNL: Pentru prima oara in ultimul deceniu, avem scumpiri intr-un ritm mai mare decat al salariilor!

PSD acuza guvernul PNL ca, desi au facut imprumuturi triple fata de perioada in care guvernau ei, economia s-a prabusit, nivelul de trai a scazut, sute de mii de locuri de munca s-au pierdut si ne confruntam pentru prima oara in ultimul deceniu, cu o crestere a preturilor intr-un ritm mai mare decat al salariilor.

China a deschis in Hong Kong o agentie de securitate nationala

China a inaugurat miercuri intr-un hotel din Hong Kong birouri care vor permite agentilor sai de securitate sa actioneze deschis pentru prima data in fosta colonie britanica, relateaza AFP, citata de Agerpres. Organul de securitate nationala al guvernului central in regiunea administrativa speciala Hong Kong a fost inaugurat miercuri dimineata, a indicat agentia oficiala chineza de presa China Noua. Birourile acestei agentii sunt situate intr-un hotel, Metropark Hotel. Un drapel chinezesc a fost arborat in afara cladirii si a fost instalata o placa avand emblema Chinei.

China a deschis in Hong Kong o agentie de securitate nationala

China a inaugurat astazi intr-un hotel din Hong Kong birouri care vor permite agentilor sai de securitate sa actioneze deschis pentru prima data in fosta colonie britanica.

Becali a dezvaluit de ce nu l-a mai cununat pe Cristi Borcea si a treia oara: Prima nevasta este dar, a doua este mila, a treia este...

Omul de afaceri Gigi Becali a vorbit deschis pentru prima data, la Antena 3, si a explicat de ce a refuzat sa-l cunune pe Cristi Borcea pentru a treia oara, cand s-a casatorit cu Valentina Pelinel. Becali este nasul lui Borcea din primele doua casatorii, respectiv cele cu Mihaela Borcea si cu manechinul Alina Vidican.

Eugen a intrat in unitate pentru ultima data. A fost cea mai scurta tura din viata lui. A trecut cu privirea pe la fiecare coleg. E al naibii de greu, copii! Nici nu stiti cat doare!

Eugen a fost o viata intreaga pompier si a uitat numarul de misiuni la care a participat. Cu toate acestea, luni a fost cea mai grea zi pentru el. Pentru ca a fost ultima. inca de dimineata a intrat in.

Coronavirus in lume: Australia isi inchide granitele dintre doua state pentru prima oara in 100 de ani

Autoritatile australiene inchid granitele intre doua dintre cele mai populate state incepand de marti, pentru o perioada nedefinita, in incercarea de a combate raspandirea noului coronavirus care a lovit orasul Melbourne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )