Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vanzarile de iPhone ar putea scadea cu pana la 30% din cauza restrictiilor adoptate de Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Vanzarile de iPhone ar putea scadea cu pana la 30% din cauza restrictiilor adoptate de Statele Unite

Restrictiile adoptate de Casa Alba impotriva companiilor chinezesti ar putea avea un efect de bumerang asupra Apple, care, in cel mai pesimist scenariu, ar putea vinde pe viitor cu 30% mai putine iPhone-uri. continuă pe Adevărul

Vanzarile de iPhone ar putea scadea cu pana la 30% din cauza restrictiilor adoptate de Statele Unite

Restrictiile adoptate de Casa Alba impotriva companiilor chinezesti ar putea avea un efect de bumerang asupra Apple, care, in cel mai pesimist scenariu, ar putea vinde pe viitor cu 30% mai putine iPhone-uri, conform news. ro.

SUA au ridicat recomandarea facuta americanilor de a nu calatori in strainatate din cauza pandemiei

Departamentul de Stat a ridicat joi recomandarea facuta americanilor in luna martie de a evita toate calatoriile in strainatate din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta fiind inlocuita cu avertismente specifice tarilor, inclusiv de nivel foarte ridicat pentru aproximativ 30 de tari. Tarile din Uniunea Europeana au fost incluse in categoria a treia, pentru care americanii ar trebui sa isi reconsidere deciziile de a calatori, transmite Reuters.

Cu politia la panda pentru a prinde cucuriguuuu: Un italian in varsta de 83 de ani, amendat din cauza cantecului cocosului

Un pensionar din Italia a fost amendat din cauza cocosului sau care continua sa trezeasca vecinii la 4. 30 dimineata, relateaza The Guardian.

EXCLUSIV Drama lui Marian Ionescu. Traieste un adevarat calvar din cauza fiului care se drogheaza

Solistul trupei Directia 5 a ajuns in pragul disperarii si nu stie ce sa mai faca pentru a-si scapa fiul de patima drogurilor. Marian si-a internat fiul la dezintoxiare, insa fara succes. EXCLUSIV Marian Ionescu traieste un adevarat cosmar din cauza fiului care se drogheaza Un nou scandal cu droguri in lumea mondena a Capitalei.

Huawei va opri productia cipurilor flagship Kirin, din cauza presiunilor americane asupra operatiunilor sale

Huawei Technologies va opri luna viitoare productia cipurilor flagship Kirin, din cauza impactului presiunilor americane asupra operatiunilor sale, potrivit revistei financiare Caixin, transmite Reuters, citat de news. ro. Presiunile Statelor Unite asupra furnizorilor Huawei a facut imposibil pentru ca divizia de cipuri a grupului chinez, HiSilicon, sa continue fabricarea cipurilor, care sunt componente esentiale pentru telefoanele mobile, a afirmat Richard Yu, CEO al diviziei de produse de consum a Huawei, la lansarea noului telefon Mate 40.

Ministrul Agriculturii sustine ca nu exista riscul unei crize alimentare din cauza secetei si da asigurari ca productia de grau la nivel national ajunge consumului oamenilor

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, da asigurari ca nu va exista o criza alimentara, in urma scaderii productiei de cereale in Romania din cauza secetei din acest an. Oros a explicat ca, desi productia de grau de anul acesta este mult mai mica fata de cea dintr-un an in care nu este seceta, cantitatea recoltata este suficienta pentru consumul uman, pentru furajarea animalelor, dar si pentru industria de productie a alcoolului.

S.U.A a retras recomandarile de a evita calatoriile din cauza coronavirusului

Departamentul de Stat si Centrul de Control al Bolilor si Preventie CDC) din Statele Unite au retras joi recomandarile catre toti cetatenii americani de a evita orice calatorii in strainatate, din cauza coronavirusului, transmite Reuters. Recomandarea a fost inlocuita cu o serie de avertismente pentru anumite tari, conform Agerpres.

Haos la metrou. Sute de calatori, blocati pe peroane din cauza unei defectiuni (FOTO)

Este haos la metroul bucurestean. Din cauza unei defectiuni transportul subteran din Capitala a ramas blocat. Defectiune la metrou vineri dimineata: Sute de calatori, blocati in.

160 de ani de la infiintarea Fortelor Navale Romane. Ziua Marinei Romane, celebrata in mediul online, din cauza pandemiei de COVID-19

In 2020, Fortele Navale Romane sarbatoresc 160 de ani de la infiintare. Evenimentul va fi marcat insa intr-un mod cu totul diferit, din pricina pandemiei de coronavirus de pe teritoriul.

Liban, statul esuat care si-a ucis proprii cetateni. Cum a ajuns in genunchi o tara, din cauza politicienilor corupti. Nu vrem ajutorul lor, depinde de noi sa curatam mizeria (VIDEO)

Explozia devastatoare de marti a depasit cu mult si cel mai negru cosmar al Libanului. Beirut e un oras care chiar stie cum sa renasca din propria cenusa - se spune ca a fost distrus si reconstruit de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )